Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
И Kејн сличен погодок даде вчера, па Оспина го кривеја, кој сепак добро изигра

Освен Џену никој не го кривеше.Оспина немаше никаква вина во голот.Никаква.Зато мислам дека гледаше среќни коцки квизот Џену.

Освен Џену никој не го кривеше.Оспина немаше никаква вина во голот.Никаква.Зато мислам дека гледаше среќни коцки квизот Џену.
Незнам кој го кривеше точно ама видов и тука некој мислења, дека тој бил крив :D

Се заебаваше Фрос, џабе и рипнавте ... Не се брани тоа, Меси ни даде таков гол у ЛШ у финале. Ван Дер Сар со 2 метра руки не може тоа да го фати. Тежина е на другата нога, и нема мрдање...

Беше и те како озбилна. Не ја вадете.

• Ми се допаѓа
Reactions: L.A
Не го менува фактот што непостоечки играчи како Андерсон, Клеверли и Флечер добиваа шанси пред него.
Ама зошто коментираш кога не си прател таа сезона што се дешаваше? Затоа ти реков прочитај ми го постот. Непостоечки фудбалер Флечер, Флечер болен беше таа сезона, ја прескокна комплетно. Андерсон и Клеверли додека не се повредија тимот одлично играше. Беше потребен партнер на Керик (од таа сезона ептен му тргна) а Сколс од кога се врати немаше утакмица без грешка, дури и средината ни беше препородена со него. Што направи Погба на неговото деби во ЛЕ еве чим го пратите Погба повеќе од нас фан клуб Манчестер? Па дај да не ја барам назад темата за ЛЕ од таа сезона, се изнамававте сеир коа го собра Аморебиета со ноџиштата, имаше коментари од типот на, овие Манчестер само прават јаки некои просеци :icon_lol:
И мислам дека е стварно врв на глупоста да се обвинува тренер ко Фергусон дека не давал шанси на млади играчи (Фергусон ејјјј) кога знаел и во најгустото да даде шанса на млад играч ако знаел дека е спремен. Гигс, Сколс, Невил, Бекам, Бат, Рафаел, Кристијано Роналдо (заради Роналдо Рој Кин го избрка), и натака да не набројувам, сите ги направи играчишта кои можат со требл да се пофалат, ама сеа на Погба му сметале против Блекбурн на клупа што бил.

Гледам и фан клуб Јувентус се придодал на дискусијава на чело со Сладоледџија, истиот фан клуб Јувентус што коа искочи дека го купиле Погба и ме тагираа да сум им објаснела за играчов, даваа реплики од типот на „абе ајде уште едно црнче фудбал што зело да игра“, „што е модава ѓупци што носат“, :icon_lol: Дечки дајте, не сме од вчера на форумов.

Ајде уште еднаш да сумираме за тие што не ја сфаќаат ситуацијата. Погба ќе беше првотимец од наредната сезона заедно со дечките со кои го освои ФА купот за млади (Јанузај, Блекет, Мек Нер). Ние ко фан клуб стварно неаме ништо против играчот. Сакал повеќе првотимски статус, нема проблем, нека оди кај сака. Нас ни е до глупостиве демек, не играл против Блекбурн и крај на муабетот, а после тоа доби еден куп шанс дури и доби нов договор. Е тоа е муабетот. И ти да не шиткаш нареден пат за провод.

@Факе Оспина е бог и батина за Шчежни и јас не реков никаде дека не ја одбранил супер утакмицата, моментално ви е во топ 3 играчи ама за голот мораше поубаво да се постави, без разлика дали се бранело тоа или не. Кејн бега надесно, овој бега со него. Барем да останеше на средина на голот, не дека ќе ја фатеше 100% ама сигурно немаше со поглед да ја испрати. Али хеј донегде тоа е разликата од Де Геа, Љорис и Куртоа до Оспина, Хауард и остали ;)
Дај број од баба му да пренесам што кажал, слушам му бранела покасно од 22 часот да седи надвор, нешто тераси прескакал, муабети :icon_lol:

Уствари ај женски и фудбал али Сладоледџија и ракомет :icon_lol:

Јас само едно ќе кажам.. Очекувајте Горбок да го гледате само во одбрана, мark my words
уште ми седат маркирани зборовиве :icon_lol:

Mojс го победи Арсенал и изигра нерешено со Челзи дома, Ван Гал го победи Арсенал и изигра нерешено со Челзи дома. Единствената разлика е што Ван Гал го доби Ливерпул, а прашање е ако во една од 7-8те 100% шанси Стерлинг погодеше, каде ќе беа сеа Јунајтед. Добро, Мојс се посрамоти и со Сити и со Ливерпул, ама ги немаше овие играчи плус Јунајтед играше и во ЛШ да не заборавиме.
А и не памтам добра утакмица на Јунајтед сезонава.

Untitled.png

Eве го распоредот наредните 10 кола, ако кикснат една од овие првите 3, многу веројатно дека ќе извисат повторно од топ 4.

Ама зошто коментираш кога не си прател таа сезона што се дешаваше? Затоа ти реков прочитај ми го постот. Непостоечки фудбалер Флечер, Флечер болен беше таа сезона, ја прескокна комплетно. Андерсон и Клеверли додека не се повредија тимот одлично играше. Беше потребен партнер на Керик (од таа сезона ептен му тргна) а Сколс од кога се врати немаше утакмица без грешка, дури и средината ни беше препородена со него. Што направи Погба на неговото деби во ЛЕ еве чим го пратите Погба повеќе од нас фан клуб Манчестер? Па дај да не ја барам назад темата за ЛЕ од таа сезона, се изнамававте сеир коа го собра Аморебиета со ноџиштата, имаше коментари од типот на, овие Манчестер само прават јаки некои просеци :icon_lol:
И мислам дека е стварно врв на глупоста да се обвинува тренер ко Фергусон дека не давал шанси на млади играчи (Фергусон ејјјј) кога знаел и во најгустото да даде шанса на млад играч ако знаел дека е спремен. Гигс, Сколс, Невил, Бекам, Бат, Рафаел, Кристијано Роналдо (заради Роналдо Рој Кин го избрка), и натака да не набројувам, сите ги направи играчишта кои можат со требл да се пофалат, ама сеа на Погба му сметале против Блекбурн на клупа што бил.

Гледам и фан клуб Јувентус се придодал на дискусијава на чело со Сладоледџија, истиот фан клуб Јувентус што коа искочи дека го купиле Погба и ме тагираа да сум им објаснела за играчов, даваа реплики од типот на „абе ајде уште едно црнче фудбал што зело да игра“, „што е модава ѓупци што носат“, :icon_lol: Дечки дајте, не сме од вчера на форумов.

Ајде уште еднаш да сумираме за тие што не ја сфаќаат ситуацијата. Погба ќе беше првотимец од наредната сезона заедно со дечките со кои го освои ФА купот за млади (Јанузај, Блекет, Мек Нер). Ние ко фан клуб стварно неаме ништо против играчот. Сакал повеќе првотимски статус, нема проблем, нека оди кај сака. Нас ни е до глупостиве демек, не играл против Блекбурн и крај на муабетот, а после тоа доби еден куп шанс дури и доби нов договор. Е тоа е муабетот. И ти да не шиткаш нареден пат за провод.

@Факе Оспина е бог и батина за Шчежни и јас не реков никаде дека не ја одбранил супер утакмицата, моментално ви е во топ 3 играчи ама за голот мораше поубаво да се постави, без разлика дали се бранело тоа или не. Кејн бега надесно, овој бега со него. Барем да останеше на средина на голот, не дека ќе ја фатеше 100% ама сигурно немаше со поглед да ја испрати. Али хеј тоа е разликата од Де Геа, Љорис и Куртоа до Оспина, Хауард и остали ;)

Дај број од баба му да пренесам што кажал, слушам му бранела покасно од 22 часот да седи надвор, нешто тераси прескакал, муабети :icon_lol:

Уствари ај женски и фудбал али Сладоледџија и ракомет :icon_lol:

уште ми седат маркирани зборовиве :icon_lol:

Слично како на 1:36 така ? https://www.youtube.com/watch?v=YMQy3dEVxXI

Па и тука беше грешка на Едвин, ко прво Меси гол со глава да ти даде е срамота :toe: Имаше грешки во позиционирањето Едвин доста, неколку гола негови можам да ти дадам кај што не мрда а и самиот има признаено дека можел да направи повеќе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom