Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Ти реков да ме прочиташ. Играше на небитни утакмици. Стоук, Билбао (се изрезили) , Ливерпул Фа куп. Е не бил на клупа против Блекбурн јака ствар.

И во лигата немаше небитни утакмици, сите беа битни, пишав, Сити ги бркавме. Сколс одлично изигра после враќањето. Простор за грешка немаше.
Не го менува фактот што непостоечки играчи како Андерсон, Клеверли и Флечер добиваа шанси пред него.

Стар сум да објаснувам затоа само два три збора. Погба замина од Јунајтед кога старчето почна во средина да ги пушта Рафаел и уште некои пациенти кои воопшто не се играчи од средината. Затоа почитувани навивачи на горенаведениот клуб, прво информирајте се, а потоа пишувајте незрели оправдувања.

Погба требало да го игра а не Сколс да го враќа од пензија бе!
Сколс кога се врати од пензија ни беше најдобар играч. Разликата од првата полусезона (без Сколс) и втората беше небо земја. Било кој друг да играше место Сколс во тогашниот тим за титулата ќе бевме отпишани уште од март.
Погба беше 18 години тогаш и и беше далеку од сега што е. Дека сега е подобар од секој што игра во средината на Јунајтед е.
На 18 години црнчето доби солиден број на утакмици во екипа која се бореше за титула, Јунајтед му понуди нов договор, го одби. Нек си ебе матер во Италија сега.

:popce:
погба не добивал шанса дека тогаш газеле Ман Ју.. Океееееееееееееј

Се надевам Јунајтед ќе се падни со Јуве во четвртфинале во ЛШ сезонава
И да гледаме дуел Погба-Фелаини.

Некогаш е добро да се гледа и кој му е агент на играчот.
На Погба агент му е Раиола, човекот што го изнашета Ибра во најаките тимови и најголемите ривали во Италија како да е нормално, човекот кој за малце ќе го однесеше Недвед во Интер.

Јуве имаат одличен однос со него, заради тоа го земаја Погба, иначе дебелиот уште од сега му планира трансфер, каде ќе оди ќе одлучат парите кои ќе ги добијат Јуве, Погба и Раиола.;)

Ја не навлегувам длабоко у спорот како се испонашал Погба , дали бил неблагодарен итд.
Еве некој погоре ме преварил, 1-3 чинам изгубивте дома на 31.12 2011 од Блекбурн.Рафал играше у средина.Погба таа утакмица остана на клупа.Ја бар у 2-3 наврати сум читал изјави и сум гледал интервјуа каде потенцира дека баш затоа побарал да замине бидејки немал минутажа.
А тоа дека Раиола е зезнат тип , точно е. 300 000 доби Јунајтед како надоместок за тренинг (ова од Фифа е правило на секој босман трансфер) а он лапна(мислам) милион лично шо го доведе у Јуве.

Ova institucijava od inat na red devil vaka slabo ne za drugo hue[emoji13]
Види, првин цитирај ме, не биди пичка. Ама според коментарите уште си во тин ејџ па ај не ти замерувам.

И второ, земи читни што е институција и каква врска има тоа со играње фудбал а за резултат па да не зборам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom