Primera División 2014/15

Млад играч со најголем напредок во досегашниот тек од сезоната:

• Кастиљехо

Гласови: 8 21,1%
  • Вието

Гласови: 26 68,4%
  • Криховјак

Гласови: 9 23,7%
  • Гаја

Гласови: 10 26,3%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Glupava e dosetkata sreal i mreal, no iako e bezveze ostana kako takva isto kako shto oni pishat BaLjern bez nikakva pricina. Sigurno ako celta mi beshe da remetam nemashe da pisham Sreal ebago. I nemora da mi crtash za Wolfsburg sfakjam deka se izraduva za beznacaen poraz. Vidi jas nitu pratam italijansko, nitu znam koja pozicija ste i osven Shaqiri neznam koj igra za vas. Ne me interesira voopshto. Glupavi iminja za timovi se pishele odsekogas na forumov, od Shinter do Jubentus i Gaynited. Pa duri i Baljern. Daj prestani da se blamirash i zemaj izigraj nekoja igra so pukanje ili odi povezbaj da si ja izvadis taa negativnata bully energija.
Таман работа да се радувам на пораз на Баерн, не сум Сладоледџија, не се секирај за вас сум од Бундес. (y)

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.455
Поени од реакции
39.100
Hehee Djontra vice kako si gi dupi i damite od madrid i od minhen.

Ibiza sound style. :roker:

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.668
Поени од реакции
59.621
Шала на страна, Реал има страшен пад у форма после паузатa...
Не се ни упола од играта и од формата шо ја имаа кога ги наредија 20 победи во низа.
Модриќ.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
чаби алонсо, потег што на крај може да им се испостави ко круцијален.
Нема врска ова. Баш Реал со Крос и Модриќ у средина изигра страшна полусезона кога го срушија рекордот.
Алонсо немаше битна улога ко Пепе и Рамос на пример. Нити па Алонсо е страшен читач на игра ко Матиќ на пример.
Крос се убацува и до шеснаесет чекајќи отпадок, Алонсо е стациониран увек пред одбрана и само се води како човек плус кој смета на противниците физички. И безброј пати се има излетувано како прле и затоа не може да биде круцијален потег неговото заминување.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.346
Поени од реакции
47.051
За сезона каква што форсира Реал, одење на Се, за тие ротации чаби е измислен, од една страна е Класа играч, од друга не е курчатор кој би го дигал носот ако седне на клупа. Реал во последно време е паднат, пак победува ама на мускули, елиминирани се и во Купот, едноставно во овој дел од сезоната и те како ќе легнеше Чаби.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.562
Кајгана форум - единствено место каде на луѓето повеќе им смета Мреал Задрид отколку да им спичкаш се женско по дома.

Because fuck logic

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Па, поголема е веројатноста со пичкарање на моменти да со дојде до поиздржана дискусија него со среал и мреал а поентата на форумот, колку што знам е да се има издржани дискусии, да споделиш мислење, да научиш нешто ново а не да среалуваш и мреалуваш.

R

red.devil

Гостин
Дискусијата на темава направи преокрет последниве неколку саати. (n)

Полошо нешто од лош хумор може да е само хуморот на Стелт. :toe:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Кога сме кај среал и мреал, кој почна да го користи бе, од нас сум скоро сигурен дека не бил никој...а мајке ми глуп збор е, иновативност лвл: Лешоски.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
@STEALTH
Абе озбилно за тебе мислев дека умно ликче си. Се до пред извесно време.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Кога сме кај среал и мреал, кој почна да го користи бе, од нас сум скоро сигурен дека не бил никој...а мајке ми глуп збор е, иновативност лвл: Лешоски.
Немој те молам вакви прашања :D[DOUBLEPOST=1423339513][/DOUBLEPOST]
@STEALTH
Абе озбилно за тебе мислев дека умно ликче си. Се до пред извесно време.
Ај ај, дека ти изгуби среал па затоа мењаш мислење.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom