Primera División 2014/15

Млад играч со најголем напредок во досегашниот тек од сезоната:

• Кастиљехо

Гласови: 8 21,1%
  • Вието

Гласови: 26 68,4%
  • Криховјак

Гласови: 9 23,7%
  • Гаја

Гласови: 10 26,3%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Јаки болки имаш после натпреваров дете, штом во ординација си завршил. Не се нервирај до толку, ќе дадат пенал-два наредната ебаго
Хехе како ќе продолжам со животов после резилов на Реал само еден Господ знае. Што да правам, кај да одам

Иначе, пациентите како тебе и телетабисон со бркови, дијагноза очи во очи само. Дискреција на највисоко ниво. Јбг принцип на работа :toe:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Па за вака ограничени и глупи луѓе како тебе ќе изигравам.. уствари и тебе ти се може, конечно излеговте од Бундес лигата па малце шеткате низ Европа и ви се може да се курчите иако сте небитни. Ама ако така ви се полни егото тогаш продолжете со глупите досетки ќе ве читаме немајте гајле.
Иначе, нигде не можете да не тепате, може моментално не нема, ама кад тад ќе се вратиме и пак ќе ве патиме. хехе
Моментално вие би сакале и пола од битноста што ја има Баерн у Европа да ја имате,такада немораш со сила глупости да пишуваш....Сам знаеш колку се радувавте на бенч играчот што ви го продадовме...

Како и да е,темава е Примера незнам што сте опседнати со Баерн,Реал беше демолиран денеска.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ооо имаме badass here. Не само што си еден обичен сајбер були што се сили само и става етикети пред компјутер, па и се сметаш себеси за некој медијатор и реагираш по бурно дури од навивачите од Реал кои поштено си ставија слики од утакмицата лани, мислиш реал мајка ти е па некој ја навреди. И на сите теми така се убацуваш као некое дете што бара внимание.

But that's non of my business.
Далеку од тоа дека се сметам за медијатор, само апла се глупи тие детски ругања М4еал и слични глупости од фанови на екипа што минатото голо прими исто толку голови од просечна бундеслигашка екипа. :toe:
Вие сте тие што барате внимание пошто никого не го боли кур за Баерн дали ќе тепа или ќе прими 4 гола од факинг Волфсбург па се појавувате во вакви ситуации кога актуелниот светски и европски шампион примил 4 гола од актуелниот шпански шампион. :popce:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Шала на страна, Реал има страшен пад у форма после паузатa...
Не се ни упола од играта и од формата шо ја имаа кога ги наредија 20 победи во низа.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Тоа е тоа, после Реал - Атлетико, главната расправа е меѓу фановите на Интер и Баерн. :D

*Јер ние нема ни што да кажеме, ни го напикаа до крај.

**А и нема кому освен на Џеки. :D

M

Mario Gómez

Гостин
Моментално вие би сакале и пола од битноста што ја има Баерн у Европа да ја имате,такада немораш со сила глупости да пишуваш....Сам знаеш колку се радувавте на бенч играчот што ви го продадовме...

Како и да е,темава е Примера незнам што сте опседнати со Баерн,Реал беше демолиран денеска.
Опседнати, неможев зборот да го најдам. Мислиш Сладоледџија ги клецкал без куртон и им го пренесил баернхејтерс вирусот. :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин

Вие цел живот купувате бенч играчи, не знам што не ти е јасно. :icon_lol::D

M

Mario Gómez

Гостин
Далеку од тоа дека се сметам за медијатор, само апла се глупи тие детски ругања М4еал и слични глупости од фанови на екипа што минатото голо прими исто толку голови од просечна бундеслигашка екипа. :toe:
Вие сте тие што барате внимание пошто никого не го боли кур за Баерн дали ќе тепа или ќе прими 4 гола од факинг Волфсбург па се појавувате во вакви ситуации кога актуелниот светски и европски шампион примил 4 гола од актуелниот шпански шампион. :popce:
Незнам кој го спомна Баерн тука, дојдов поштено да си се израдувам за симпатична екипа како Атлетико, и нивната победа. Ти го спомна Баерн прв. Не туку лажи само.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Шала на страна, Реал има страшен пад у форма после паузатa...
Не се ни упола од играта и од формата шо ја имаа кога ги наредија 20 победи во низа.
И јас какви небитни постови пишувам у темава, Боже Петра....

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Вие цел живот купувате бенч играчи, не знам што не ти е јасно. :icon_lol::D
Се бламираш без потреба,смешен си у глуп искачаш...

Се слагам дека досетки како Мреал и слични глупости се дебилни,али не се придружувај и ти кон тоа.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Се бламираш без потреба,смешен си у глуп искачаш...

Се слагам дека досетки како Мреал и слични глупости се дебилни,али не се придружувај и ти кон тоа.
Се согласувам, ама на такви луѓе со глупи досетки треба да се избламираш за да им докажеш дека се бламираат. :D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.346
Поени од реакции
47.052
Да бидеме реални и искрени, мреал е една од најлошите и најнесмешни досетки форсирани на форумов.
Во ситуација за сеир, на навивачиве на Реал им одговара овој класичен базкил наречен мреал, или среал, така мислам прочитав на темава, него како дојдовте до тоа бе ме интересира ...

Кој потоп денес ждрабрагабрауууу, аиииии, лудило, мега јаки атлетико, мега слаби реал.
Реал стандард најслаба карика им е одбраната а фактот што сезонава цела ја истераа со четворката карбахал, рамос, пепе и марсело, овие денес што играа заедно прашање е колку и на тренинг играле заедно а не па на официјален меч, па ова по дифолт значеше минимум 1 гол денес у нивна мрежа против тим кој им е ахилова пета, додај на ова и очаен касиљас и имаш четири компира на крај. Во секој случај овој дебакл не го претпоставив, 2-0, 2-1 беше резултат на кој циљав, Атлетико не важат за екипа која 90 минути удира на голови и на посрамување на противниците, ова е доста лошо, бајаги за Реал, шамар кој може у наредни 3-4 кола да ги држи и да изгубат уште некој бод плус, поготово кога у моментов и те како е разнишана самодовербата на дечките у одбрана.

Без одбрана си ништо у фудбалот, едно големо ништо, Реал денес делуваа ко Лејкерс у ерата на мистер принглс, трпај напад само, дади 120 поени прими 150, а и да, чаби алонсо, потег што на крај може да им се испостави ко круцијален.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Незнам кој го спомна Баерн тука, дојдов поштено да си се израдувам за симпатична екипа како Атлетико, и нивната победа. Ти го спомна Баерн прв. Не туку лажи само.
Колку си фин ти, срцка. :backa:
Ја го спомнав Баерн за да му доловам на Стелт колку глупа му е досетката М4еал. Уште еднаш да ти го повторам муабетот за Волфсбург или да ти нацртам у пеинт сакаш?

M

Mario Gómez

Гостин
Колку си фин ти, срцка. :backa:
Ја го спомнав Баерн за да му доловам на Стелт колку глупа му е досетката М4еал. Уште еднаш да ти го повторам муабетот за Волфсбург или да ти нацртам у пеинт сакаш?
Glupava e dosetkata sreal i mreal, no iako e bezveze ostana kako takva isto kako shto oni pishat BaLjern bez nikakva pricina. Sigurno ako celta mi beshe da remetam nemashe da pisham Sreal ebago. I nemora da mi crtash za Wolfsburg sfakjam deka se izraduva za beznacaen poraz. Vidi jas nitu pratam italijansko, nitu znam koja pozicija ste i osven Shaqiri neznam koj igra za vas. Ne me interesira voopshto. Glupavi iminja za timovi se pishele odsekogas na forumov, od Shinter do Jubentus i Gaynited. Pa duri i Baljern. Daj prestani da se blamirash i zemaj izigraj nekoja igra so pukanje ili odi povezbaj da si ja izvadis taa negativnata bully energija.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom