НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
kaj okc moze problem e trenerot,ali problem e i maloumnosta na westbrook koj nikako da sozree...

Малце глупо прашање ама каде можам да најдам кој тим колку поена по просек прима од одредена позиција?

Ја па чуди се што толку сите играат на пенетрација во последно време :D

Не го гледав овој натпревар, ама имам други гледано каде што суди оваа и сосема солидно отсуди во сите тие, во рамки на нормалата. Во секој случај и мажите старци судии прават големи грешки понекогаш, мислам дека овие напади врз неа се прилично шовинистички.

Искрено и од она што го видов на highlights сосема стандардни ми делуваат техничките. Да не беше женско во прашање немаше никој ништо да искоментира. Факт е дека ова не е некој полуаматерски спорт каде може што сакаш да дискутираш со судиите. Било каква провокација насочена кон нив секогаш се суди со техничка. Се отепаа кревање бесмислена паника минатата сезона за нивниот расистички газда, а сега кога самите прават сомнителни потези кон судијата само затоа што е женско во право се... Барем така мене ми изгледа...

Оправдани беа техничките, кажаа и коментаторите, за пцуење следи техничка и тоа е тоа.

@L.A , контролирај се, гледаш дека темава е НБА. Си имаш тема Евролига таму ќе си прашаш за ова. Нареден пат знаеш што следува.

Вреди да гледаш цела сезона класичен циркуз, освен до некаде плејофот?

Вреди да гледаш цела сезона класичен циркуз, освен до некаде плејофот?

Еве јас на пример како фан на Булси, досега имам само 2 натпревари пропуштено. И да, вреди.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom