Најинтересни ми се бајкиве за тоа како по дефиниција си натприродно интелигентна личност ако одиш со муслимани. Па уште приказни како на западот тоа просто било нормална работа да се пукаат со муслимани. А никој не ви кажува во Германија за Muslim hure, или за таквите што идат со црнци каква репутација имаат. Па од таму тие земји и потекнуваат сите стереотипи за другите.
Сум имал и подолг престој таму и не баш така како што некој тука пробува да продаде.
Ни ја не го разбирам одењето со браќата, кое што го прават нашиве модерни женски. Едноставно нема што ние да бараме со тој народ и треба настрана од нив. Генерално со други народи и немам никој проблем и секој треба да си тера како што му е убаво.
Али клецање со шпони ми е рамно на французинките или другите народи кои што се пукале со германските офицери.
Знам и такви кај нас шпонољубки. Некои од нив дечко не може да си најдат за сериозно. И стандардниот муабет "абе не спомињај за тоа дека одев со Љурзим...било поминало, нема потреба новиот да знае"
нивен живот али ја не би сакал да имам контакт со такви.[DOUBLEPOST=1423221515][/DOUBLEPOST]
Рече Муарем Ага и ѝ го натегна на Катето на диванот.