MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.255
Има премногу албански канали,како што се Тринг Макс,Арт,Фантази,Ерт, итн.. Ај што ги има не сум против,ама барем да има опција и за македонски јазик, например има добри филмови на Тринг Макс ама само на албански превод, по правилно треба да има и македонски.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.931
Поени од реакции
8.291
Има премногу албански канали,како што се Тринг Макс,Арт,Фантази,Ерт, итн.. Ај што ги има не сум против,ама барем да има опција и за македонски јазик, например има добри филмови на Тринг Макс ама само на албански превод, по правилно треба да има и македонски.
Ќе има на Тринг Макс превод македонски. Ако примети го има Тринг Макс два пати еден ќе е за нас македонците, викаат дека ќе го тргнеле албанскиот и ќе стават македонски но сеуште од тоа ништо.

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.255
Ќе има на Тринг Макс превод македонски. Ако примети го има Тринг Макс два пати еден ќе е за нас македонците, викаат дека ќе го тргнеле албанскиот и ќе стават македонски но сеуште од тоа ништо.
Немора да го тргнат албанскиот,ама барем да има опција и за Македонски..

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.931
Поени од реакции
8.291
Немора да го тргнат албанскиот,ама барем да има опција и за Македонски..
Eпа албанскиот е од самата телевизија не е опционално за да се одбере. Да беше така сигурно ќе можеле и побрзо да го спроведат македонскиот превод. Чекаат сигурно од Тринг да им дадат сигнал на телевизијата без превод.

JB00F

DDoS
Член од
21 јануари 2014
Мислења
3.541
Поени од реакции
2.907
СК каналите ги има на МаксТВ или не? Или пак се емитуваат на друг јазик?

Член од
28 ноември 2011
Мислења
140
Поени од реакции
24
Дали има опција да си направам сопствен распоред(листа на канали) и само оние што сакам да ги гледам.Исто така ме интересира како да ги исклучам оние "Инфо-канали" што се по 4-5 помеѓу програмите. Од 80 канали, 50-60 ми треба да ги гледам а оние инфо каналите ми одат на живци уште од првиот ден,10 канали од нив треба да свртам, додека стигнам до каналот што сакам да го гледам.

Исто ме интересира како сте задоволни од сликата и сигналот. 2-3 дена го имам 3 Max Start пакетот, но сликата не ми е баш сјајна(а поврзан е со HDMI на Full HD) и честопати ми засецкува.
Во техничка подршка ми викаат се синхронизира линијата ???:toe::toe::toe:

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.590
Поени од реакции
59.353
Дали има опција да си направам сопствен распоред(листа на канали) и само оние што сакам да ги гледам.Исто така ме интересира како да ги исклучам оние "Инфо-канали" што се по 4-5 помеѓу програмите. Од 80 канали, 50-60 ми треба да ги гледам а оние инфо каналите ми одат на живци уште од првиот ден,10 канали од нив треба да свртам, додека стигнам до каналот што сакам да го гледам.

Исто ме интересира како сте задоволни од сликата и сигналот. 2-3 дена го имам 3 Max Start пакетот, но сликата не ми е баш сјајна(а поврзан е со HDMI на Full HD) и честопати ми засецкува.
Во техничка подршка ми викаат се синхронизира линијата ???:toe::toe::toe:
Menu, пoдесувaњa, телевизијa, прикaз нa кaнaлите вo вoдичoт.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Кај можам да купам подолг LAN кабел од тој што иде во пакетот?

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.412
Поени од реакции
598
Најубаво појди во Логин во Беверли , кажи им должина и они ке ти го направат

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.636
Поени од реакции
88.296
"Супер вест!
Од денес гледајте 2 нови супер познати канали на MaxTV!
Каналот Discovery ID Xtra сега е достапен за сите наши корисници, а ќе може да го следите под број 105.
Каналот Discovery World е достапен за корисниците на Start и Comfort пакетите, а ќе може да го следите под број 108."
[DOUBLEPOST=1423656792][/DOUBLEPOST

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.931
Поени од реакции
8.291
Discovery World нема превод.
Discovery ID Xtra само српски и албански.

Kajgana Shop

На врв Bottom