а Тravel си има српскиГи тргнале српските преводи на AMC и D. Science, демек од ААВМУ така им наредиле... штета, а баш беше на кирилица преводот на AMC :/
![Шашав :eek: :eek:](/styles/default/xenforo/smilies/eek.png)
а Тravel си има српскиГи тргнале српските преводи на AMC и D. Science, демек од ААВМУ така им наредиле... штета, а баш беше на кирилица преводот на AMC :/
Аииии не. Само АТВ не... Останавме без најдобрата комедијаТргнале 2 канали, едниот од нив е локалната АТВ (Иван Исцелител), другата сеуште неможам да ја најдам која е
Прашање е само во кој пакет ке ви ги рокнат, сигурно како арена со 200 денари и повеќе доплаќање. Уф што им се остава место за комбинирање со 6 Спорт Клуб и 4 Арени. Кај попрво да почнеш да наплаќаш.И Телеком ни го рокна со хрватски Sport klub
Aли добро е ги добиваме и 4,5,6 канал
Прегледај го приврзокот 115798
besplatna e aplikacijataЗнам дека е малце глупичко прашањево, ама сакам да знам дали се наплаќа нешто ако слушаш радио на ресиверов...? Бев корисник на Близу и ова е непознато поле за мене со радијава![]()
Спортската понуда на MaxTV ја збогативме со каналите Sport Klub 4 (336), Sport Klub 5 (337) и Sport Klub 6 (338), кои ќе бидат дел од постојните пакети Max+, Max Sport и Max Sport +.
Важна напомена е дека Sport Klub 4,5 и 6 се периодични канали, односно се активираат само за одредени преноси во живо.
Уште една важна напомена е дека овогодишното натпреварување во Формула 1 може да го следите утре во 7:00 часот на Sport Klub 4 (336).
Жал ми е што ке те разочарам, засега Arena Sport 5 е достапна само за OpenIPTV Srbija и Polaris Media Srbija и не планираат за брзо време нешто да променат.Презадоволен од спортскиве канали, уште Арена 5 фали да ја пуштат, па да бидеме комплетирани со спортскиве преноси![]()
Од неодамна оди и во хрватска Arena sport 5 со хрватски коментатори на хрватскиот Maxtv.[DOUBLEPOST=1426273581][/DOUBLEPOST]Жал ми е што ке те разочарам, засега Arena Sport 5 е достапна само за OpenIPTV Srbija и Polaris Media Srbija и не планираат за брзо време нешто да променат.
Кога имаше српска верзија Sport Klub даваа и таму и не беше никаков проблем околу формула 1 нити околу тенис кој исто МРТ пренесуваше.Како ќе следат формула на Спортклуб 4, кога МТВ ги има правата за Македонија ?