Конвертори

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Абе дај некоја фора кажете имам 12 страни текст на Српски латиница некако да ја напраам кирилица да биде да не ми капнат раце од куцање

Ми треба од мп3 во аудио конвертер ако може да даде некој линк за даунлоад.

Кога даунлодирам видеа со “Орбит“ видеото се снима и како type of file ми пишува само “File“ .
дали некој знае каков конвертор треба да користам да да можам да го гледам видеото со Windows Media Player!
П.С:Ако случајно имате некоја програма за симнување на видеа “на лагер“ ве молам да ми пишете....!
поздрав...

знаете некој конвертор од .mkv to .avi ?
само немојте MKV TO AVI CONVERTOR, срање е. ми крашува и така =)

одговор по ПП ако може-линк за даунлоуд(сосе јузер,пас, крак и сл) или само името на програмот. тенкју

Mи треба конвертер за WMV во MPEG.
Имам еден ама тој не го поддржува MPEG а и сите што ги најдов се shareware. Фала!

Mи треба конвертер за WMV во MPEG.
Имам еден ама тој не го поддржува MPEG а и сите што ги најдов се shareware. Фала!

Пробај го Total Video Converter. Јас со него работам на вакви ствари, конвертира СВЕ во СВЕ :)

Кога даунлодирам видеа со “Орбит“ видеото се снима и како type of file ми пишува само “File“ .
дали некој знае каков конвертор треба да користам да да можам да го гледам видеото со Windows Media Player!
П.С:Ако случајно имате некоја програма за симнување на видеа “на лагер“ ве молам да ми пишете....!
поздрав...

Ова се однесува на симнување од YouTube etc. така?
Па претпоставувам дека видеото ти се симнува во FLV формат, така да, ќе треба откако ќе го симнеш тоа File, да му допишеш .flv

А ова второво не ти го разбрав баш :)

Најдобар конвертор што сум го сретнал досега "ImTOO MPEG Encoder", голем е 20МБ, а има опции за над 30 формати од еден во друг.

некој може да ми даде конвертор за од мп3 во WAV???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom