Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Интер незнам зошто ги купи Подолски и Шаќири
Џабе, кој сакат нека земат, катастрофа се.

Како беа муабетите за тоа дека моментално Милан е помизерен тим од Интер ? :kafence:

Вака и минатото коло они се смеева на нас па после ние се смеевне на нив од 20-45, а работава не ни е ич на смеење и на нас и на нив. :icon_lol:

Интер пропаѓа мене тоа ми се допаѓа:kuracc:

од што се за нигде и Интер и Милан,да се спојат у еден клуб како што рече Раиола,пак ќе го јадеме немиен од Заразмалино :свиркам:

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Ype4VRe.gif

Нема да е лошо да се смени анкетата.И Јуве ако го акне Удинезе денеска треба чудо да се деси да не се шампиони реално гледано.

Сигурен сум дека Лацио ја изиграа најлошата утакмица во сезоната(досега), иако резултатот не го одразува тоа. Јес да имаат повредени играчи, ама неможеа пас да сврзат во средина. Толку споро играа, толку промашени пасови. Да им беше некој друг наместо Чезена, например Сасуоло, имаше да ги наполнат до врв.

59dd23867b4f57090b145cc963d4ae73.jpg

Икарди ги отерал у три лепе навивачите денес, кога можеше Манчини ОСвалдо да го шутни оти го навредил гомново од чоек ај да видиме сега како ќе реагира. Гуарин стомаче клал :D

Икарди ги отерал у три лепе навивачите денес, кога можеше Манчини ОСвалдо да го шутни оти го навредил гомново од чоек ај да видиме сега како ќе реагира. Гуарин стомаче клал :D
Не шпекулирај. :icon_mrgr:
После утакмицата отишле со Гуарин кај навивачите и им ги дале дресовите а тоа мајмуните позади ограда што стојат им ги фрлиле назад и почнале да се расправаат тука.
После тоа се вратиле пола екипа и им се извиниле на тоа дегените селски.

после утакмицата сите до еден се појавиле на трибината со наведнати глави и се извиниле за глупоста.Прв Икарди се извинил,после него Гуарин.Како не ги рашљакале сите до еден или да летнеше пак некоја веспа

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Не шпекулирај. :icon_mrgr:
После утакмицата отишле со Гуарин кај навивачите и им ги дале дресовите а тоа мајмуните позади ограда што стојат им ги фрлиле назад и почнале да се расправаат тука.
После тоа се вратиле пола екипа и им се извиниле на тоа дегените селски.
Јас читам дека кога им ги фрлиле назад Icardi му рекол hijos de putae на сите :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom