Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Како бе се што излезе од Шпанија/ Шпанска лига мора да е толку гадно, лигаво, „сензитивно“ копиле што ќе се витка по терен на секој допир ? :facepalm:

Како бе се што излезе од Шпанија/ Шпанска лига мора да е толку гадно, лигаво, „сензитивно“ копиле што ќе се витка по терен на секој допир ? :facepalm:
Само Санчез не е таков.

Тоа е тоа, идевме да не изгубиме и неизгубивме.

Штета, без Туре да идеш дома на нерешено..
Добро е сепак подобро бодче него ли пораз... ќе биде интересна биткава за сезонава годинава, која екипа побрзо ќе отпадне во ЛШ ќе има предност меѓу Сити и Челзи.

Ја мислев Вилиан ви беше. :unsure:

Пишав во фанклубот. Вилиан не е воопшто така лош како што некои тоа го прикажуваат.

Оскар е друга приказна.

Натпреваров заврши, фала му на Бога.

Со оглед на предноста што ја имаат пред Сити и пред се' што го имаат Мурињо како тренер, честита победа!

Пишав во фанклубот. Вилиан не е воопшто така лош како што некои тоа го прикажуваат.

Оскар е друга приказна.

Натпреваров заврши, фала му на Бога.
Те цитирав тебе зошто ти се погоди да пишиш. Не беше лично за тебе. Дежа ву ми беше муабетов и за Вилиан.

Гледам дека има дечки тука што се ситат нешто, и пробуваат да се подебаваат. Чисто информативно, Челзи е прво место, со 5 бода повеќе од второпласираниот Манчестер Сити.

Мурињо. Ама поентата ми беше за тие што не го ценат. Како и случајов со Оскар.
Вилијан мислам дека повеќе ќе се снајди ако се игра во редица со матич и рамиреш/фабрегас отколку како крило, човекот е одличен за вадење на топки и префрлање на игра, дефанзивно стабилен, за во напад е мн послаб. како шо карло го врати ди марија треба и мур да се проба со овој потег

Куртоа им подари поен на Сити. Мурињо тактички пак го надигра Пелегрини.
Агуеро беше отсечен, единствени шанси му беа поради грешките на Иванович.
Јас очекував Пелегрини шампионот да нападне денеска со сите сили, сепак они бркаат 5 бода негатива. По втор пат во една сезона, Сити се спаси од пораз од Челзи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom