Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.132
Поени од реакции
46.133
Ја почнав да бришам луѓе од животов што ми викаат, цитирам, го глеаше бе imitation game ... нема добра снимка само скринери има ... абе топ е сликата што ти е .... unfriend, unfollow, block, are you sure you want to delete this number ...

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Глејте си го Шејм 2011 :cuc:
Одамна го иам глеано ама се потцетив пред некој ден и препорачка еротска драма со доста истражувања и крајот;)

Бејл ќе легнеше подобро на улогава ама сепак изборот и вака е одличен(y)

Shame (2011) - IMDb

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.668
Поени од реакции
34.125
Е па топ ја да почнам на игнор да ставам луѓе што гледаат пред компјутер а не патуваат до Скопје во кино да го гледаат.
Mislam deka ne e vozmozno sam da se stavis na ignor. 80 posto od filmovite gi gledas doma.
I ne e kao kinata u sk se vistinskoto dolovuvanje either, samo eftina kopija.. i to cineplex go diga prosekot kolku tolku.
Edinstvena pricina da odam u Milenium recimo e samo oti eden mesec porano ke go gledam filmot. Toa ti e argumentot, oti doma poubavo ke izgleda garantiram.
A ako odime po tie argumenti, screenerite se mesec pred wide release-ot.. a ne ni e bitno kako izgleda, so... >

Realnosta sto ti i Io ne ja priznavate e deka u kino vredi da se ide 5 pati u godina. Nisto poveke.
Sekako ako ne si doma zakovan za laptop zborime.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
@whatto феноменален е Shame, на МТВ оди преку еден ден. Тоа што го пиша за Бејл и јас го мислев, можеби поради тоа што филмот на некој начин потсетува на Американ Психо

Инаку излезе на блу реј филмот на Џон Стуард
Rosewater 2014 LIMITED 720p BluRay x264-GECKOS[rarbg]

Kajgana Shop

На врв Bottom