Нема веќе да се емитуваат каналите на СпортКлуб во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Гард
  • Време на започнување Време на започнување
http://plusinfo.mk/vest/13101/fox-od-vecerva-se-vrakja-vo-makedonija-
Опа изгледа нешто и се договорија. Како јас разбрав ке гледам пакет за Англиско говорно подрачје, ваљда ке има македонски/српски превод и англиски реклами. И што мења ова, не ми е јасно какви глупави закони изгласуваат.

Не ме изненадува. И вака и така почнаа една по една програма да укинуваат. Ништо чудно ако не останеме само на неколку канали каде ќе се емитуваат исклучително турски серии.

:coffee:

Значи им недостасува веќе материјал па си праат спинови колку да се замара народот (дали) ќе има канали. Проблемот е што на овие им е дадено секакво право тоа и да го контролираат, така да не би ме зачудило утре истото да го укинат само за да докажат дека се у право.
губат компас....

Не сум сигурен сега со последниве измени во законот за хонорарци. Заинтересиран си? Ако си стварно заинтересирна да прашам мада да знаеш дека има ригорозни проверки и не можам ништо да ти ветам. И не очекувај еден куп пари. 500 денари за форум како кајгана е максимум. Пиши ми во ПП ако сакаш ќе средиме.

Уште чекам на одговорот за аналниот генг бенг. Би го оправдал или не?

Мислам, како етатист... :pos: Генг бенг во името на државата...

Уште чекам на одговорот за аналниот генг бенг. Би го оправдал или не?

Мислам, како етатист... :pos: Генг бенг во името на државата...

Тој мора да го оправда онлајн пошто е вработен во Единицата за брзо контрапостирање.

2e36ee95c956c4dfeb635a7cd46b3bda.jpg
[emoji6]

Целта за ова исклучување е да се подигне рејтингот на одредени телевизии, а тоа автоматски би им значело и повеќе пари од реклами. Нормално, повеќе од гледачите на Спорт Клуб не следат македонски телевизии, но има одреден дел кој место Спорт Клуб, ќе вртат по нашите телевизии. Истото важи и за Фокс и за 24 kitchen.

Срамот и иронијата во целата работа е што три од петте најголеми телевизии, во своите програми имаат српски шоуа, кои кога одат во живо не се преведувани (делумно, секогаш има некој спикер кој кажува по 2-3 збора на паузи), но агенцијава го занемарува тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom