Драга Кајгана

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
Кеј,

Колку златни девојчиња се испорасипаа пошо го чекаа принцот на бел коњ ама им улета коњот.Од девојче со култура со сите нишани си викаш види ја златна оваа алал да му е на тој што ќе ја земе , и ја среќаваш на улица пцуе ко кочијаш , се понаша ко да не видела центру града, фали уште да ти 'ркне и да си речеш ај по ѓаволите идам ја за пустец.:toe:

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.471
Ме зафаќа меланхолија, се чувствувам како тапа од испиено шише, пепел од испушена цигара, слушам балади и мислам на години млади.Сонот тешко да дојде а како што мислам се повеќе и повеќе согледувам дека животот без врска ми пројде.

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Кеј,

Моментот коа мртва гладна ќе се напукаш ајвар пола тегло у идинајс!!!!!!! навечер и не можиш да заспииш од шо ти е тешко на желудникот. Сладок е маме му, коа ќе му седниш, тешко стануење. Иначе како ќе го изглеав Boyhood. У принцип ми се свиѓа, само едно прашање ми се врте у главата. Дали Итан знае у нешто друго да глуме, освен у вакви некои слоумоушн филмови?

Член од
19 јануари 2012
Мислења
114
Поени од реакции
139
Здраво Драга,

Еве ти пишувам вака од сабајле од работа оти сакам да ти кажам нешто :)
Од кога се вратив ск една колешка од работа мир не ми дава. Значи пред мене седи и толку е јака по стопати у ден ме испозапалува :P
Мој тип на женска Драга да знаеш што би и правел.... Такво чуство на напаленост имав пред неколку месеци, ама како и да е одлично се чуствувам кога ја гледам.
Дај ми совет, не знам што да правам, ќе ме полуди колешката :sekc:

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
Кеј,

Нека престанат луѓево да не споредуваат со северна кореја, тие нема што немаат освоено.Овие сител не може ни осминафинале светско ракомет да не пројдат , а да не правиме муабет за титула.

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
ДК
Овие двајца кој пред само неколку години во прам тајм после 12 претураја од празно во шупливо за банални теми, сега дојдода да одлучуват шо треба народот да мисли, да слуша и да гледа на тв.
Aма фино си рече чичко Боб Дилан the times they are a changin
на се' ќе му дојди крај

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Сношто во сон на мобилен ми се јави Ли (Lee пишеше), ми рече да потврам дека ми стигнала патката (duck), пошо и други чекале да нарачет. На англиски ми зборвеше...

Annik Honoré

In Floyd I trust!
Член од
29 септември 2014
Мислења
538
Поени од реакции
1.484
Драга

Симпатијата ми пиша да се видиме.
И му викам, Меркур планетата на комуникацијата се движи ретроградно низ мојата трета куќа, и хороскопот вели да ги откажам сите патувања и излегувања.
И му откажав.
Нареден пат нека чита хороскоп и нека го погоди тајмингот.

Kajgana Shop

На врв Bottom