Драга Кајгана

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.789
Кајгич, не видов дека јајцето било скршено и... чклааап на тепих. :facepalm:
Рибав до сеа. :icon_mrgr: Ај барем мерак ми е, да си напраам хаос у кујна и после да ја вратам во уште подобра состојба. :love: Почнувам една работа, ми се отвораат уште три други. :ROFLMAO:

Иначе ја сум добра, фала на прашање. :LOL:
Ми се спиеше, ми се спиеше, ми се спиеше... дојдов дома и очите одма „5 банки“. :coffee:

И ондак то. Ај, чао. :D

Prince

PsyTrance, Musica Psychedelica
Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.160
Поени од реакции
2.987
ДК,
Скопје Calling , 2007 репрезент!
Оваа година започна целата приказна...
Бевме многу многу мали :eek:

:place:

Член од
3 февруари 2014
Мислења
652
Поени од реакции
516
Драга Кајгана

Зависен сум, и се трудам да престанам но неможам. Пред точно 3 месеци почнав да ги збирам пакувањата на чоколадите, и многу сум разочаран. Ако знае некој да пресметува нека ми кажи колку ми е скратен животот поради овие :place::place:

Вкупно 40

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Драга
ај го сменаја шо го сменаја грбо, ама јас мислам можи да се додај над него или под него слоган еден (како шо е на ливерпул амблемот YNWA пример) онака, со старовремски фонт напишано " Никој не може да не онади колку шо ние можиме да издржиме"
Јас мислам одлично ќе го опфати Македонскио народ.
Па нека исклучват и порничи и премиер лига и нешнл џиографик и све, вдуп нека си ги напикат.

Последно уредено:
Член од
28 јануари 2015
Мислења
518
Поени од реакции
2.870
Нов ден - иста будала...

Ми вика татко ми пред некое време `` Ти, ДЕТЕ, арно малку поозбилно да се понашаш``. И во право е човекот... ``Децата`` на мои години се испооженија, сега деца чуваат, а јас...си учам и си бучам :confused:
Ма да, и мене некои денови ми доаѓа да се омажам....среќа, тие денови немам за кого!
Туку, дај барем кажи кај се наоѓаат тие шо вреди да ги чуваш? Аман!

H

HoT IcE

Гостин
Денес додека јадев во деветка видов едно циганче како се мачи на автоматот за кафе. И гледам зеде да пие топло чоколадо, а целото со мрсули до колена, неперено, да ти се гади да го гледаш, а толку ме фати жал и земав раситнив сто денара, му дадов 5 по 10 десет да си купи уште пет топли чоколада, и му земав еден тост, какво беше пресреќно целото ми го направи денот, ко целиот свет да си му го дал..

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Генерално сум навистина толерантна особа, секој нека пишува како сака, што сака, па и да речеме глупост да е... ама ова...

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Значи еднаш веќе ради овие ЕТЕ ТОА ГО КАЖА СО КАПС ЛОК КО ДА ИМА 5 ГОДИНИ ги одлајкнав, ама ги лајкнав пак пред првенствово, за ете да читам изјави, новости и слични работи. И цело време вакви дебилни поднаслови/реченици/штоидасе ставаат кога постираат нешто на Фејсбук.

Ова веќе ја прели чашата, експлодирав, крај.

Да има тЛи и пол години тој што објавува ок, ама вака...:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Не знаеш како ме напнаа, нема шанси повторно да ги лајкнам, макар и Леонардо ДиКаприо преку нив ме побара за жена, а условот да е јас да треба да ги лајкнам....

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.896
Zoki Stojanovski Kade e videoto semkata da vi ja ebam....???

Puls24.mk Na vtora strana be prost eden

Zoki Stojanovski Kajma vtora strana se da vi ebam kolku citani da bidite ....

Puls24.mk A be zoki od koja planeta si be? I ne pcuj be prosta maso

Zoki Stojanovski Od Saturn sum I ne pcujam poke aj ama ne ste za citanje oti lazite....

Vedat Muratov Ama kade ima vtora strana i mene ne mi pokazuva

Zoki Stojanovski Vedat sakaat da ne ubedat nekako ama ne znaat kako... se gleda deka partiska strana e....

Puls24.mk Zoki ti si najgolemiot mamlaz sto odamna se pojavil tuka. Sramota. Sto ima vrsla so partija ovaa vest

Puls24.mk Ili lazen profil e ova pa maltretirate?

Lence Taneska Plus24 covekot e prost se gleda po muabetot, ama vie ??? Nikakvov profesionalizam nemate, kako moze licno da gi svatite komentarite na lugeto i podednakvo prosto da se odnesuvate ?

Zoki Stojanovski Lence ti se najde najpametna ovde pravdata ja resi smotana nizaedna ajde ke odime na test za intelegjencija jas I ti pa da vidime koj e prost smrdena nizaedna....

Lence Taneska Veke imam odeno na test za intelegencija taka da ne se plasam od toa , nivoto na kultura ti e mizerno, nedolicno. Nemam namera da si ja valkam ustata so prostotiloci, i ne moze mizeren covek da me navredi. Blagodaram sto mi posveti vnimanie i mene , pokraj plus24

Zoki Stojanovski Ebi se I ti I plus 24 fack off

Lence Taneska Zoki mnogu frustriran deluvas, moze sopstveniot sovet da si go poslusas , da si namalis tenzija vo dusa

Puls24.mk Komentarive..

Обавезно да се прочита, каков народ живее во државава :popce:

Денес сам си направив возењето во автобус да ми биде интересно :motorce:
Без да наштетам никому, уживам да ги анализирам луѓето кои се возат во автобус :roker:
Честопати гледам едно девојче како се вози во истиот автобус, со изразено потцртани веѓи, облечена во црни маици и фармерки, со црн лак, даркерка во права смисла :icon_mrgr:
Токму нејзе ја замислував како една од ликовите од книгата која ја читав неделава. Ако некој ме прашуваше мене, токму нејзе би ја одбрал да глуми во соодветниот филм направен по книгата.
Ептен се разочарав кога видов како изгледала типката што ја игра таа улога, сосема спортивно од очекувањата :kuracc: Е денес дознав дека има исто име со личноста од книгата :icon_mrgr:
После неколку станици во автобус се качија едно момче и девојка, и по дијалектот приметив дека момчето е од Тетово. Беше возбуден дека не платил карта и даваше некои знаци дека ако влегла контрола само ќе го доуништела после разочарувањето кое го добил откако паднал на некој испит. Од предна врата влегува уште едно девојче кое се почесто го гледам во автобус и веројатно е ново во моја населба, со една огромна папка во раката. Оди тромаво накај типов и уште потромаво се насмевнува без да ја отвори устата, односно прави гримаса така што ја искривува само едната страна од тенката усна. Прв пат ја слушам како прозборува и уште побавно вика:
Breaking the law :kruna:
Таква смеа ми дојде што веднаш ми текна на потегот на @Идиот на Социјализмот кој додека бевме на одмор како џокер од покер излета од станот и почна да се дере "so what's the big fucking deal, what the fuck are we doing out here..." , предизвикувајќи огромна смеа кај соседите :LOL:
Добив желба да станам и да и ја зарогам папката и да и речам so what's the big fucking deal :angel:
Од самата помисла ме фати страшна смеа поради која ме гледаше цел автобус.
Се смирив до наредна станица и тука ме дочека шок енд терор.
Едни деца од населба ми викаат ДОБАР ДЕН...
Алооо, кој добар ден маме ви ебам, не сум толку стар :place:
Брадава лаже изгледа :blablab: Сеуште не знам што значи да се избричиш во новава 2015 :icon_mrgr:
Сега кога ги слушнав предлозите на ИВЗ, уште толку не планирам да се бричам, ќе атакувам на администрациска работа :bance:

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Боксерот со платата ме потцеќа ко дијаманте за концертот на гочева барем докажа дека знаат да бројат до 10

патем незнам што е фрката со бок... патем не ме ни интересира само она летат копчињата на тастатурата врска неам hehe XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Член од
14 април 2012
Мислења
32.966
Поени од реакции
67.747
Драга Кајгана.

Тврдам дека Македонија е држава со најмногу исперени мозоци по глава на жител...
Не можам да им се изначудам. Си копаат очи со Бонева, а буквално миљарди се одлеваат преку тендери, роуд шоуа, дипломатски претставништва и разно разни фрик патувања...

Kajgana Shop

На врв Bottom