Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Пофали се Милан во последно време како ебе ?:cautious:[DOUBLEPOST=1422492250][/DOUBLEPOST]

и тоа шо викаш .. :aplauz:
Потсетиме кога последен пат легенда на рома освоила нешто позначајно? :coffee: до душа тоти тука може да спадне...ама ипак далеку е ради селското понашање...да не зборам титула што цела кариера неможе да види....

Потсетиме кога последен пат легенда на рома освоила нешто позначајно? :coffee: до душа тоти тука може да спадне...ама ипак далеку е ради селското понашање...да не зборам титула што цела кариера неможе да види....

Нема потреба од дискусија за Тоти по незнам кој оат, за мене е легенда, за тебе не, јас немам никаков проблем, поздрав :)

Прееска ми текна на Сампдорија пред некоја година кога имаа одлична сезона и можеа за малку да играт Лига на Шампиони, a наредната сезона по чуден тек на настани испаднаа oд лига... и после ми текна на Парма лани кои исто имаа фина сезона и за малце ќе играа Куп на УЕФА и како годинава најверојатно ќе испаднат... и после си помислив што имаат заеднично овие два примера и ми текна... Касано им кидна на полусезона .
Кога ќе размисли човек, секој клуб што го напуштил тој вампир после се мачел и килавел со години да се оправи..

Прееска ми текна на Сампдорија пред некоја година кога имаа одлична сезона и можеа за малку да играт Лига на Шампиони, a наредната сезона по чуден тек на настани испаднаа oд лига... и после ми текна на Парма лани кои исто имаа фина сезона и за малце ќе играа Куп на УЕФА и како годинава најверојатно ќе испаднат... и после си помислив што имаат заеднично овие два примера и ми текна... Касано им кидна на полусезона .
Кога ќе размисли човек, секој клуб што го напуштил тој вампир после се мачел и килавел со години да се оправи..
Држи вода ова. Глеј ги само миланските клубови :D

И Реал неколку сезони имаше суша од кога си отиде Касано и само до 1/8 финале стигаа во ЛШ.
Значи за јака серија А Антонио Касано во Јувентус

Држи вода ова. Глеј ги само миланските клубови :D

па тоа де тоа, со Реал не ми текнува каква беше ситуацијата само ама мислам дека и они се мачеа малце, па и Рома може да се каже, еве само лани и годинава што станаа шампиони и Лига Шампиони што освоија, иначе и они се мачеа после него.

И на двете им е заедничко тоа што имаа одлични сезони, а сепак не ги остварија целите. Парма на теренот ја освои ЛЕ, но им ја одзедоа на маса, а Сампдорија пак испаднаа во квалификациите од Вердер.

И на двете им е заедничко тоа што имаа одлични сезони, а сепак не ги остварија целите. Парма на теренот ја освои ЛЕ, но им ја одзедоа на маса, а Сампдорија пак испаднаа во квалификациите од Вердер.
Самп тоа лето ДелНери и Марота и Паратичи ги изгуби , потоа Касано и Пацини и вртоглаво пропаднаа у Б.
Парма се чини имаше финасиски проблеми со претходниот газда, плати каснеле и по 6 месеца, ама најголем удар им беше одземањето на ЛЕ.И играчкиот кадар ќе го задржеа и ќе заработеа бар 10тина мил само од групната фаза.А вака, само чудо ги спасува да изборат опстанок .

не верувам дека кажал вакво нешто, ама ако кажал - јасно е зошто нема кариера.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom