Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Сан Антонио-Шарлот-Ал Џеферсон 14.5???
Ал Џеферсон имаше некоја повреда каде паузираше одредено време.Откако се врати во тимот изигра 4 утакмици со некоја си минутажа до 25-30 минути.Сега откако отиде на операција Кемба Вокер алфа и омега во тимот ќе е Ал Џеферсон и не знам зошто е волку ниска границата.Јас најниска граница што сум видел била 16.5 и тоа каде играл Кемба Вокер а обично просек граница за Ал Џеферсон е 19.5.Факт е дека нема да е ова утакмица со многу поени али ако Ал Џеферсон има некој проблем за што нема никаква информација на нет ова го надминува.Факт плус е со што Сан Антонио прима 19.5 поени во просек од центарската позиција.Али и не е толку сигурен Ал Џеферсон кој за разлика од лани кој беше ептен доминантен оваа сезона знае доста да потфрли на неколку утакмици па дури и ништо чудно да не ја надмине границава.Сега све се менува со операцијата на Кемба Вокер.Наредниве 2-3 месеци драстично му се зголемува улогата во тимот а со тоа и земените шутеви.Прво нека излезе рускиов билтен зошто може да е грешка али па неам видено ваква грешка да направат за НБА.Али во секој случај ова е НБА,буквално се може да се деси па дури и за нешто да си сигурен 100% може нема да излезе.

Ова досега можеби беше зицерот на сезоната.Јас ја фатив првобитната граница од 14,5 иако потоа и на 16,5 ја кренаа која и таа излезе до крајот на 3та четвртина.

Ова досега можеби беше зицерот на сезоната.Јас ја фатив првобитната граница од 14,5 иако потоа и на 16,5 ја кренаа која и таа излезе до крајот на 3та четвртина.
Ne,zicerot bese Kyrie,vcera :D
Vecer Chikago 2 ,1.25

Sent from my iPhone using Tapatalk

Goals Against Average.
Елиот е еден од најдобрите голмани во НХЛ ако не и најдобар моментално.
Прима по 1.86 голови во 60 минути, цела утакмица.
Се множе бројот на голови примени за 60 минути и се поделува со точниот број минути изиграни.

За under/over незнам, уште не се потврдени сите голмани ама може нешто вака :

Едмонтон 4.5+
Калгари 4.5+
Филаделфија 4.5+
Монтреал 5.5-

Победи на Тампа, Анахајм, Далас.
Дали регуларно вреде или да се додаде ОТ незнам уште.

Каде се кладите онлајн, која има најдобри коефициенти, бонуси, типови?

Efes-Olympiacos 71.5 + 1 полувреме 1.9
Zvezda-Alba H2 + 8 1.61
3 koef na ovie 20 evra dovolno se mislam

Некоја дрога им стаиле на играчиве на Макаби - Реал,ја ги играв - дечките буквално секоја секунда кош ништо чудно нба граница да прејдат..

Како ме заебавте со звезда мислец 1 да ја играм од овде ја прочитав и ја изиграв хен 2 :facepalm

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom