Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Што се прави за да се популаризира еден спорт срамота! Полска ги фаќам Германците ме бутаат зашто мора да земат медал и да играат финале катарците цццц

Последно уредено:
Rilski Sportist - Kumanovo ---- 1 (1.60)
Те следев на ова, али чудно ми е нешто, коа беше нерешено пред малце дава 2 коеф за Рилски а 1,70 за Куманово
Sea губи Рилски еден и по 1,83 им дава :D ајде Рилски тиии хахаха

Што се прави за да се популаризира еден спорт срамота! Полска ги фаќам Германците ме бутаат зашто мора да земат медал и да играат финале катарците цццц
za da ne fatis :D hahah , sudite gi isturkaja od prvata do posledna utakmica .

полска има најпотценет тим само тоа можам да ти го кажам.. Бразил им правеше проблеми на Хрватска не па Полска.. Очекувам трилер завршница на овој натпревар, не би рекол дека лесно ќе тепа Хрватска.. Јас убеден сум дека може да изненади Полска и да тепа...
кај е тоа курлето да го поздравам ????? :D:D:D @Oleksandr [DOUBLEPOST=1422468736][/DOUBLEPOST]
Germanija vk 50.5 granicata oni davaat vk 50. Da ne ste na moe mesto.
и тоа на минута до крајот промашија контра Германија, односно Шарич зицер му скина за намалување на 1 разлика (25-26) :D[DOUBLEPOST=1422468833][/DOUBLEPOST]Тиери Омејер им еба мамата на јанезиве, има 5/6 одбрани до сеа :D

Те следев на ова, али чудно ми е нешто, коа беше нерешено пред малце дава 2 коеф за Рилски а 1,70 за Куманово
Sea губи Рилски еден и по 1,83 им дава :D ајде Рилски тиии хахаха
Нерешено, беше 8 разлика за Рилски, и 4 фаули имаа Куманово 0 Рилски, дојде до 8 фаула Рилски 4 Куманово...Да га ебу и циц, и БИБЛ лига, и све

Катар ќе игра полуфинале на светско првенство во ракомет :facepalm::facepalm::facepalm:
Денешниот меч не го следев и не знам како се одвивале работите, против Австрија беше видливо дека ги туркаат судиите со 14те исклучувања за Австријците, со кога вкрстуваат сега Катар, ако е со Полска тогаш Катар е 99% во финале
абе ви кажав, да не се повторувам пак, не ги отпишувајте Пољаците пред време[DOUBLEPOST=1422469567][/DOUBLEPOST]АЈДЕ БЕЕЕ !! Кружи си ја Франција прво полувреме хендикеп 2ка :drk::drk: ја заокружив и Полска хендикеп 2ка , уште Јуве и Шпанија :drk::drk:

Последно уредено:
Нерешено, беше 8 разлика за Рилски, и 4 фаули имаа Куманово 0 Рилски, дојде до 8 фаула Рилски 4 Куманово...Да га ебу и циц, и БИБЛ лига, и све
Абе кај нас не играш највише местенки правиме косоварите не ни се рамни

ona koga se mislish megju 3+ i gg, i go birash pogreshnoto..roda :tapp:

Untitled.png

Гледај што ми напраи никаквата што уплаќа, наместо хендикеп 2 Хрватска, хендикеп 1. Не беа големи пари (ако излезе Франција +) ама зошто бе ???????? Па и на брзање бев дури кога почнаа утакмиците забележав.

Вечер ОКС без Дурант играат, да знаете.
Идам со Монро, Крис Пол, Вестбрук сите +.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom