Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Те следев на ова, али чудно ми е нешто, коа беше нерешено пред малце дава 2 коеф за Рилски а 1,70 за КумановоRilski Sportist - Kumanovo ---- 1 (1.60)
za da ne fatisШто се прави за да се популаризира еден спорт срамота! Полска ги фаќам Германците ме бутаат зашто мора да земат медал и да играат финале катарците цццц
кај е тоа курлето да го поздравам ?????полска има најпотценет тим само тоа можам да ти го кажам.. Бразил им правеше проблеми на Хрватска не па Полска.. Очекувам трилер завршница на овој натпревар, не би рекол дека лесно ќе тепа Хрватска.. Јас убеден сум дека може да изненади Полска и да тепа...
и тоа на минута до крајот промашија контра Германија, односно Шарич зицер му скина за намалување на 1 разлика (25-26)Germanija vk 50.5 granicata oni davaat vk 50. Da ne ste na moe mesto.
Нерешено, беше 8 разлика за Рилски, и 4 фаули имаа Куманово 0 Рилски, дојде до 8 фаула Рилски 4 Куманово...Да га ебу и циц, и БИБЛ лига, и свеТе следев на ова, али чудно ми е нешто, коа беше нерешено пред малце дава 2 коеф за Рилски а 1,70 за Куманово
Sea губи Рилски еден и по 1,83 им даваајде Рилски тиии хахаха
абе ви кажав, да не се повторувам пак, не ги отпишувајте Пољаците пред време[DOUBLEPOST=1422469567][/DOUBLEPOST]АЈДЕ БЕЕЕ !! Кружи си ја Франција прво полувреме хендикеп 2каКатар ќе игра полуфинале на светско првенство во ракомет
Денешниот меч не го следев и не знам како се одвивале работите, против Австрија беше видливо дека ги туркаат судиите со 14те исклучувања за Австријците, со кога вкрстуваат сега Катар, ако е со Полска тогаш Катар е 99% во финале
http://forum.kajgana.com/threads/Кладилница-Генерална-дискусија.68096/page-2492#post-7087720kaj ima za sledenje golovi za rakometari?
Абе кај нас не играш највише местенки правиме косоварите не ни се рамниНерешено, беше 8 разлика за Рилски, и 4 фаули имаа Куманово 0 Рилски, дојде до 8 фаула Рилски 4 Куманово...Да га ебу и циц, и БИБЛ лига, и све
Или се мислиш ГГ и 3+ уплаќаш ГГ3+ завршува утакмицата 7-0ona koga se mislish megju 3+ i gg, i go birash pogreshnoto..roda![]()