Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Нека не те лажи статистиката голманот на Череповац е очај ии прима по 4,9 гола по натпревар има само 4 меча сезонава изиграно а и денес е на ниво 1 шут кон него 1 гол примен ова уште не го имав видено успешност на одбранети удари 0%

Не ја гледам статистиката, ја гледам утакмицата.
Многу се слаби Барис Астана со никаква реализација, без шанси.
Точно е дека голманот на Череповец е ептен слаб, може и да го сменат ама далеку подобра игра имаат Череповец.
За 4.10 вреде да се проба.

Полска ја тепа ебената Шведска и одма им се кренаа акциите денес Полска ќе го крка.

Полска ја тепа ебената Шведска и одма им се кренаа акциите денес Полска ќе го крка.
полска има најпотценет тим само тоа можам да ти го кажам.. Бразил им правеше проблеми на Хрватска не па Полска.. Очекувам трилер завршница на овој натпревар, не би рекол дека лесно ќе тепа Хрватска.. Јас убеден сум дека може да изненади Полска и да тепа...

Шансите шо ги имаа Швеѓаните и ги пропуштија Хрватите лесно ги претвараат во гол.

Магнитогорск и Екатеринбург мислам дека ќе победат денеска од КХЛ.
Од СХЛ можно е Фролунда ама прочитав дека на Модо ќе му се враќале неколку важни играчи кои беа повредени па може да се скокне.
Од Белорусија мислам дека ќе победе Zhlobin.
За вечер има време.

Шансите шо ги имаа Швеѓаните и ги пропуштија Хрватите лесно ги претвараат во гол.
И Хрватите се тиња ако се распуцаат од 9 метри Полјациве тек тогаш ке го јадат немиен аи до сеа Хрватска не покажа некоја игра убедлива башка мотивот на страна на Полска е

Удрете + денес на Хрватска 51.5 би требало да ја биде . Се разбранија голманите од Полска и Шведска ама многу пропуштаа и Швеѓаните , денес сосема друг меч ќе биде против Хрватска .
Германија 2 -1.5 македонци ќе суделе ништо чудно да земат некој денар за да судат за домашните ама сепак Германија е Германија победнички менталитет им дадоја шанса си ја искористија најдобро сега ако тепаат ќе биде одлично ама ако тепаат би било тоа над 2 разлика .
Брегот денес ги играм 2 редно е да заиграат како што треба .

И Хрватите се тиња ако се распуцаат од 9 метри Полјациве тек тогаш ке го јадат немиен аи до сеа Хрватска не покажа некоја игра убедлива башка мотивот на страна на Полска е
Брат ама забораваш дека на голот на Хрватска е Алилович а и кај Копљар не верувам дека такви топки ќе поминат барем не во таков процент.

Брат ама забораваш дека на голот на Хрватска е Алилович а и кај Копљар не верувам дека такви топки ќе поминат барем не во таков процент.
лол па баш теи до сега беа најслабите алки во составот на Хрватска.. Баш бразилците на страната на Копљар го бушеа Алилович кој е камен на првенствово, освен со нас што се разбрани..

Бразил и Полска два различни поими во ракометот не според квалитетот туку според разликата на игра ај да не продавам многу мадиња секој си пиши шо сака.

Данска ке победи денес, 2.35 сосем солиден кофф за да го пробам, иако реков дека појке не играм сп, денес премногу ме изнервираја шо ги подценаја Данска. Не ми е јасно зошто толку мн се подценети и сите тупуваат на шпанија, шпанците во ништо не се поквалитетни од Данска на ова сп.

Последно уредено:
Минесота - Бостон 2
Иако Рондо и Пирс си отидоа, Бостон е една од по офанзивните екипи која без главните играчи бар за мене добро се снаоѓа. Вечер играат во полн состав додека кај Минесота повреден е Мо Вилијамс (во последно време се разигра и нивната игра се оди преку него)

Њу Јорк - Оклахома 2; H2; T1 -95,5
Кај домаќините поради повреда вечер нема да играат Ентони, Стодемаер и Калдерон (сите знаеме дека кај тимот на Никс тие се најважните играчи), но и покрај нивното присуство во обичните натпревари тие не играат толку ефикасно

Торонто - Сакраменто T2 -99,5
Њу Орлеанс - Денвер Т2 -97,5

Дајте некој предлог од европскава кошарка и нешто од тенис, хокеј..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom