Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Па и бев во план да ги пишам и нив на ливчево, ама во кладилница сретнав пријател фан на Интер кој ме предомисли.. ми кажа дека Шакири немало да биде стартер оти неможел да изигра 90 минути и затоа се предомислив + и Македонија ја тргнав оти знам дека не сме ние стабилни на репрезентативно ниво додуше и натпреварот беше 50-50% со Словенците..
Знак дека треба да прекинам да играм онлајн, поарно да одам во нашиве кладилници може ќе се најде некој да ме предомислува :D Хехе се зе, создравје да си ги трошиш и да се множат :aplauz:

@Stefan-kobe брат дај нешто предлог тениси за вечер, Ферер го имам на бетфеар 1.40 за да земе сет, на Џокович му даваат 1.75 да нема тајбрејк во мечот, нешто од тебе?
Јас Кејс ја имам, Раонич и Ерани/Винчи.

ete zoshto bila 200 i neshto kosha granicata za orlando indijana

За утре:
П.Фереира - Бенфика 2&3+ 2.60
Наполи - Џенова 1&3+ 2.05
5.3 квота на ситно.
+Грчиштана Платанијас 1(1.80) ќе пробам.

Последно уредено:
Егерт ќе биде мислам + (граница 4.5) @ 1.9
Франција - Аргентина - 2H(+8.5) @ 1.35
Чешка - Русија - 1H(+3.5) @ 1.50
Германија - Египет - 2H(+6.5) @ 1.38
Алжир - Саудиска Арабија - 2H(+8.5) @ 1.43
Белорусија - Босна - 1 @1.62
Чиле - Иран - 1H(+5.5) @ 1.35

Вкупно 16.6 коефициент, на мала уплата од 150-200 ден. може да поминат :)

Иначе од другиве играчи мислам дека може + да се изиграат Винчек од германците(2.5), Калман од Шведска(2.5), Карабатич(4.5) време му е да изигра една симултантка мислам :D и тоа е тоа денеска помалку ќе се игра, иако има највеќе утакмици :)

Денеска најпаметно беше ПСЖ да се игра со големи пари.
Единствено попамено од тоа беше Валенсија 3:1 точен резултат :smirce:

Во бет сити имате кој ќе освои повеќе гемови во 1/4 финале Мареј или Надал. За Мареј е 1,6, за Надал 4. Па може Мареј со Киргиос да добие во 3 или 4 сета и да речеме да освои 25 гема. Надал може да добие во 5 сета или да изгуби во 5 и да освои повеќе од 25 гема.
Мислам се може да биде, ама за 4 коеф вреди да се проба и ќе го пробам.

Ќе ги пробам јас Бешикташ 2, Франција - Аргентина 2хен (+5.5) и Мареј - Киргиос 3.5+ сета заедно прават 6.73 коефициент.

Последно уредено од модератор:
Јас да ви го кажам уште од сега поклонот на денот и на месецов и на годинава.
Полска - Шведска 2 ( 1.60 )
?!
Шведска има тим за медал,за злато можеби,одлично склопени на секоја позиција.Полска има 1 до 2 играчи што можат да направат проблеми.
Ова може и на хендикеп да се проба има добар коефициент,за победа на Шведска сум сигурен едно 99%.
Франција ќе влезит ли +?
Не би ја играл,Аргентина игра натпревари со малку голови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom