Friends

Ова од тоа што ми паѓа на памет сега:

-Чендлер и Рејчел се тотални странци на почетокот не се познаваат, а во подоцнежните сезони кога има флешбекс испага дека се знаат уште одамна и дури си имаат и пуштено јазик. Превише историја за да не се сеќаваат еден на друг.

-Во првата епизода(1994) Рос дознава дека Керол е лезбејка и ќе има негово дете за после пак преку флешбек да дознаеме дека Керол му има кажано доста порано пред почетокот на серијалот на Рос за нејзината сексуална ориентација и дури имаат тројка со Сузан. Не се совпаѓа со почетниот тајмлајн и бременоста. Плус Керол не му е прва и единствена пред Рејчел.

- Рос на почетокот јаде сладолед за после наеднаш да мрази сладолед. За ова со Чендлер не сум сигурен ама мислам дека имаше плачено пред таа епизодата во која е dead inside и ништо не го растажува. Исто и Џои знае што значат '' '' и ги употребува за после да не знае што значат. Фиби збори па не збори Француски.

-Годините не им се баш дефинирани точно

-Не требаше детето на Мон и Чендлер да се вика Џои? Или ова може беше повеќе за comic relief..
Види брат и ја јадев паштета често па сега не јадам.

Аман што терате инат со сила не ве сфаќам ко кизнајт што да сум кажал. Кажав дека приказната не е без грешки и потврдив зошто. И сега ова ме прави човек без вкус кој ја хејта френдс и никако немам урлано на глас од смеење додека сум ја гледал серијата или пак сега додека заглавувам по неколку саати на клипчиња од френдс на YT ?

@ElNinho
Пошто ја реков колку е глупа, никаква и фејк серијава и јадам трици за неа нели ? Ова со Ван Дам нема никаква поврзаност со приказната и тоа што го зборам. Никаде не ни спомнав за тоа како плаќаат кирија и разни други работи зошто нема што да се бара премногу логичности во ситком сепак е за да гледаш, да се опуштиш и да се смееш. Ама не значи дека не требале да запазат на приказната малку.
И можеше да го наведеш примерот со Брус Вилис кога се појавува на неколку епизоди како татко на девојката на Рос, а Рос и компанија се хардкор Die Hard фанови посмешен можеби ќе беше (n)

Терајте си сеир што да ви кажам.

Аман што терате инат со сила не ве сфаќам ко кизнајт што да сум кажал. Кажав дека приказната не е без грешки и потврдив зошто. И сега ова ме прави човек без вкус кој ја хејта френдс и никако немам урлано на глас од смеење додека сум ја гледал серијата или пак сега додека заглавувам по неколку саати на клипчиња од френдс на YT ?

@ElNinho
Пошто ја реков колку е глупа, никаква и фејк серијава и јадам трици за неа нели ? Ова со Ван Дам нема никаква поврзаност со приказната и тоа што го зборам. Никаде не ни спомнав за тоа како плаќаат кирија и разни други работи зошто нема што да се бара премногу логичности во ситком сепак е за да гледаш, да се опуштиш и да се смееш. Ама не значи дека не требале да запазат на приказната малку.
И можеше да го наведеш примерот со Брус Вилис кога се појавува на неколку епизоди како татко на девојката на Рос, а Рос и компанија се хардкор Die Hard фанови посмешен можеби ќе беше (n)

Терајте си сеир што да ви кажам.

Другар никој не ти вика дека нема фалинки у приказната. Али пази, збориме за серија која има 240 (!) епизоди. Па да го ебам, сигурно у толкав број на епизоди ќе им се одмакне нешто.

Има и поголеми прашалници од тие што ти ги напомена, ама финтата е што тие никако не влијаат врз конечната отцена на серијата. Некои од нив дури и позитивно делуваа за еве, и после 10 години од завршувањето да се збори за неа. Наоѓањето замерки на такви фалинки ми е смотано, затоа и те цитирав со тоа дека е совршена, затоа што е убедливо најдобрата ситком серија снимена ever.

Иначе, Брус Вилис не се појавува ко Брус Вилис, туку ликот му се вика Пол. Жан Клод Ван Дам се појавува ко лично, Жан Клод. Во истата епизода е и Џулиа Робертс, ама и таа со друг лик. :)

Другар никој не ти вика дека нема фалинки у приказната. Али пази, збориме за серија која има 240 (!) епизоди. Па да го ебам, сигурно у толкав број на епизоди ќе им се одмакне нешто.

Има и поголеми прашалници од тие што ти ги напомена, ама финтата е што тие никако не влијаат врз конечната отцена на серијата. Некои од нив дури и позитивно делуваа за еве, и после 10 години од завршувањето да се збори за неа. Наоѓањето замерки на такви фалинки ми е смотано, затоа и те цитирав со тоа дека е совршена, затоа што е убедливо најдобрата ситком серија снимена ever.

Иначе, Брус Вилис не се појавува ко Брус Вилис, туку ликот му се вика Пол. Жан Клод Ван Дам се појавува ко лично, Жан Клод. Во истата епизода е и Џулиа Робертс, ама и таа со друг лик. :)
Тоа е тоа и двајцата се сложуваме за болдираниот дел и мислам дека нема потреба од понатамошно вртење во круг без врска

Не реков дека се појавува како Брус Вилис повеќе во стил дека ако сум сакал да ја деградирам Френдс на било кој начин би се фатил за најглупите работи ако е за тоа работата ко што се коментарите на предходнава страна од темава :D

Еве ви едно видео од мене за крај и не ве замарам веќе.

Се шалиме бе и ја пишав само колку да се напраам паметен нормално дека и сега јадам паштета[emoji1]
Шала на страна интересни ми се овие дупки у серија, некои и сам сум ги приметил некои не ако имате уште некоја пишете а серијата и со нив си е перфектна[emoji1]

enhanced-buzz-21131-1421681213-45.jpg

tumblr_n8zfc6gclc1r9zaago1_500-gif.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom