Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како и да е ја обожавам серијава ама не е совршена мора и да се искритикува малку![]()
Дај бар тагни ме не бити буљаш да му еам не е убаво. Совршена не е затоа што си има грешки во приказната ама тоа не значи дека ја деградирам и не е најбоље.Слушам не била совршена па добро за луѓе без вкус не се дискутира![]()
Could you BE more sorry?Дај бар тагни ме не бити буљаш да му еам не е убаво. Совршена не е затоа што си има грешки во приказната ама тоа не значи дека ја деградирам и не е најбоље.
Нејќам да сум партибрејкер ама и така веќе ви улетав со анализи ко што вика чемпионс погоре па само ќе ви се извинам што пробав да развијам некаква дискусија на темава зошто очигледно само слики и клипови се дозволени тука.
NooooooooooouuuuuuuuuuCould you BE more sorry?
Кои грешки во приказната жити бога. Сите луѓе што еднаш ја гледале, ја прегледуваат по 10 пати ти ми збориш за дупка во приказнатаДај бар тагни ме не бити буљаш да му еам не е убаво. Совршена не е затоа што си има грешки во приказната ама тоа не значи дека ја деградирам и не е најбоље.
Нејќам да сум партибрејкер ама и така веќе ви улетав со анализи ко што вика чемпионс погоре па само ќе ви се извинам што пробав да развијам некаква дискусија на темава зошто очигледно само слики и клипови се дозволени тука.
Ова од тоа што ми паѓа на памет сега:Кои грешки во приказната жити бога. Сите луѓе што еднаш ја гледале, ја прегледуваат по 10 пати ти ми збориш за дупка во приказната![]()
Ова од тоа што ми паѓа на памет сега:
-Чендлер и Рејчел се тотални странци на почетокот не се познаваат, а во подоцнежните сезони кога има флешбекс испага дека се знаат уште одамна и дури си имаат и пуштено јазик. Превише историја за да не се сеќаваат еден на друг.
-Во првата епизода(1994) Рос дознава дека Керол е лезбејка и ќе има негово дете за после пак преку флешбек да дознаеме дека Керол му има кажано доста порано пред почетокот на серијалот на Рос за нејзината сексуална ориентација и дури имаат тројка со Сузан. Не се совпаѓа со почетниот тајмлајн и бременоста. Плус Керол не му е прва и единствена пред Рејчел.
- Рос на почетокот јаде сладолед за после наеднаш да мрази сладолед. За ова со Чендлер не сум сигурен ама мислам дека имаше плачено пред таа епизодата во која е dead inside и ништо не го растажува. Исто и Џои знае што значат '' '' и ги употребува за после да не знае што значат. Фиби збори па не збори Француски.
-Годините не им се баш дефинирани точно
-Не требаше детето на Мон и Чендлер да се вика Џои? Или ова може беше повеќе за comic relief..