FA & Capital One Cup

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Нема шанси да го казнат, убеден сум а три ексцеса имаше. Џан, Шкртел и Стиви...

Суарез е друга прича. Ви беше гнасен зошто глумеше, овој оди да повреди. Има разлика...
Он беше друга прича,не сте му давале да јаде у Ливерпул,и морал да касне нешто од на нога:pos:.Ама озбилно среќен сум што немам вакви играчи ко Коста у тим.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Сеа ги видов двете газења, ова над Џан е дефинитивно намерно, второво може да се вади дека е ненамерно.

Како не добил црвен човеков?

Треба да го опнат едно 3-4 меча казна, чим Сигурдсон за многу помала глупост доби 3 овој заслужува минимум 3, ама не нели агенда има против него.

Еве ги сите 3 глупости

#1 - https://vine.co/v/OTTFlAJHt5v
#2 - https://vine.co/v/OTtAmrK3mMe
#3 - https://vine.co/v/OTtpO7LpqTg

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.764
Поени од реакции
52.741

Суарез е друга прича. Ви беше гнасен зошто глумеше, овој оди да повреди. Има разлика...
Е зошто да нема шанси да го казнат. Ако напнат сега весниците и од ФА решат да го разгледаат случајот, ништо чудно да го казнат. Не дека го сакаат Челзи или Мурињо :D

А за Суарез е друго да, тоа ептен боде во очи. Вакви стартови како на Коста многу често така си проаѓаат.

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
Kosta e takov igrac, tepac i duri facata mu e takva, se sekavam na duelto Celzi Atletiko bese so Teri se zarckaja mu se kurcese Kosta a veke 80 % se znaese deka ke idi vo Celzi, znaci ne go boli stap koj misli so misli i dali negovite postapki se pravilni si tera po negovo disciplina nula ali to e, mene mi e nekogas interesen i smesen ko ke se turka onaka so site bez pricina, kako besno kuce e sega za tie startovi negovi nema smisla ne biva taka mozi sakat da go ostaj nekoj[DOUBLEPOST=1422402630][/DOUBLEPOST]
Он беше друга прича,не сте му давале да јаде у Ливерпул,и морал да касне нешто од на нога:pos:.Ама озбилно среќен сум што немам вакви играчи ко Коста у тим.
Felaini tepa, ama so race ne so noze

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772

Ииииииииииииииии вистина шо напрајл овај болниот. Демек ова над Емре не беше за црвен !??! Немој да ме јебеш судија. За ова би му дал 10 меча суспензија. Искрено. И да е играч на Арсенал, истото. Катастрофа. Понекогаш си мислам дека софистицираните фудбалери кои имаат респект, во денешното време се бројат на прсти.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Стефи, Коста игра фудбал. Со став „он е таков“ и „не го боли стап“ може у маало, не у професионален фудбал.[DOUBLEPOST=1422402699][/DOUBLEPOST]
Ииииииииииииииии вистина шо напрајл овај болниот. Демек ова над Емре не беше за црвен !??! Немој да ме јебеш судија. За ова би му дал 10 меча суспензија. Искрено. И да е играч на Арсенал, истото. Катастрофа. Понекогаш си мислам дека софистицираните фудбалери кои имаат респект, во денешното време се бројат на прсти.
Не сакав да ја тегнам, немаше ни да спомнам ама дека се отвори тема...

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Ауу ова над џан не го видов:sick:[DOUBLEPOST=1422402806][/DOUBLEPOST]
Kosta e takov igrac, tepac i duri facata mu e takva, se sekavam na duelto Celzi Atletiko bese so Teri se zarckaja mu se kurcese Kosta a veke 80 % se znaese deka ke idi vo Celzi, znaci ne go boli stap koj misli so misli i dali negovite postapki se pravilni si tera po negovo disciplina nula ali to e, mene mi e nekogas interesen i smesen ko ke se turka onaka so site bez pricina, kako besno kuce e sega za tie startovi negovi nema smisla ne biva taka mozi sakat da go ostaj nekoj[DOUBLEPOST=1422402630][/DOUBLEPOST]
Felaini tepa, ama so race ne so noze
Иди легни си време ти е,чим го споредуваш тоа од Фелаини со ова од Коста,нема муабет.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Аууууу не можам да вервам дека ова го напрај. Се гледа по движењето на ногата дека има намера, а и кај она со Шкртел имаше намера. Страшно. Браво судија. Свака ти част. Браво.

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
Стефи, Коста игра фудбал. Со став „он е таков“ и „не го боли стап“ може у маало, не у професионален фудбал.[DOUBLEPOST=1422402699][/DOUBLEPOST]

Не сакав да ја тегнам, немаше ни да спомнам ама дека се отвори тема...
pa so to sakav da kazam deka disciplinata i kulturata mu se na najnisko nivo zato taka pisav kako raspasan e[DOUBLEPOST=1422402887][/DOUBLEPOST]
Ауу ова над џан не го видов:sick:[DOUBLEPOST=1422402806][/DOUBLEPOST]
Иди легни си време ти е,чим го споредуваш тоа од Фелаини со ова од Коста,нема муабет.
se smeam be ti pak koj sporedva nema sporedba so ova so go praj Kosta duri ni od Stouk ne mu se ravni

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
so stori uzbuna krevanje be, nekni za Ronaldo frcea komentari kaj niv vo fan klub sega za Kosta kaj nas da ne ostanime pokusi :D kaj sakame nie taka

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Па да среќа го нема Курињо со некоја изјава,како Коста не го видел се сопнал па го згазнал и слично.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Убаво пишал Nino Manchester, доста глумат физичка лига, ова мора да се казни. Ова ако пројде неказнето, после нека не се чудат кога ќе се појави повторно кршење на нога. А со менталитет како оној на Фил Невил не ни заслужуваат дебиливе ѕвезди во лигата. Конкретно ова што го направи Коста утакмицава мене ми делува за многу пострашно од све што има направено Суарез во Премиер.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Убаво пишал Nino Manchester, доста глумат физичка лига, ова мора да се казни. Ова ако пројде неказнето, после нека не се чудат кога ќе се појави повторно кршење на нога. А со менталитет како оној на Фил Невил не ни заслужуваат дебиливе ѕвезди во лигата. Конкретно ова што го направи Коста утакмицава мене ми делува за многу пострашно од све што има направено Суарез во Премиер.
Брат, што има Суарез направено, еве сериозно да направиме муабет. Тоа што го гризна Бане да го тргнеме на страна.
Дали ти текнува ЕДНАШ да има отидено со намера некого да повреди? Дали еднаш повредил, нагазил играч. Глумеше, не велам не ама и јадеше ќутек, како магаре. Коста не јаде ќутек, Коста е тој што удира, во секоја прилика...

Kajgana Shop

На врв Bottom