Абе прашав пред некој ден ама не ме цитираше никој.
Ќе има 4ти дел на бетменот?Тhe dark Knight Rises.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе прашав пред некој ден ама не ме цитираше никој.
Tрилогијата е комплетна, актерскиот и режисерскиот тим завршија со Бетмен. Наредните екранизации на Бетмен ќе бидат од други актери, друг Универзум и така натаму. Ако се покажи Афлек можна е нова франшиза само-Бетменска... Со Лето како Џокер, ветувачки звучи...Абе прашав пред некој ден ама не ме цитираше никој.
Би глумел Бејл?Tрилогијата е комплетна, актерскиот и режисерскиот тим завршија со Бетмен. Наредните екранизации на Бетмен ќе бидат од други актери, друг Универзум и така натаму. Ако се покажи Афлек можна е нова франшиза само-Бетменска... Со Лето како Џокер, ветувачки звучи...
Би глумел Бејл?

Кој дел од завршија и Афлек не ти беше јасен?

Се мислам деновиве пак да го гледам Фајт Клаб, може на втор пат ќе ми се промени впечатокот дека филмот не е ремек дело како што го следи глас

Tрилогијата е комплетна, актерскиот и режисерскиот тим завршија со Бетмен. Наредните екранизации на Бетмен ќе бидат од други актери, друг Универзум и така натаму. Ако се покажи Афлек можна е нова франшиза само-Бетменска... Со Лето како Џокер, ветувачки звучи...
Би глумел Бејл?
Тоа со Џокер ме збуни,али се е океј сега![]()
Да бе, и Хит Леџер ќе се врати....јесда е Холивуд ова, ама ...

Епа што друго очекуваш, то ти е исто како да речеш Роналдо е подобар од Меси, за тебе како Барселона фан. Веднаш добиваш реакцијаКолку хејт само затоа што реков дека не е ремек дело, ќе го спуштам сега да го гледам пак наскоро.