Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Шо се иџнервира ко за брат ти да збораме =) Коментарот беше дека мн големо маже се праеше па прв крена чалами да си оди в лето пс ќе тужел, а сега само ко прваче
Ja па на друго помислив. :facepalm:
Мислев дека навивачов му зборел да ја собере цела екипа и да пробаат да изборат опстанок, сеа гледам му се курчел пошто Тони го тужел клубот заради долгови. :tapp:

Ja па на друго помислив. :facepalm:
Мислев дека навивачов му зборел да ја собере цела екипа и да пробаат да изборат опстанок, сеа гледам му се курчел пошто Тони го тужел клубот заради долгови. :tapp:
Само што го раскина договорот со Парма. Очекувај коментари дека не го ценеле. пиче сие пиче брат џабе

60ef86b4c545b5a02ef30b1c5d477796.jpg

Подеднакво Мизерни...:sleep:
Според табелава технички гледано Милан се помизерни. :D

Редарите се само за украс кога царот решава да се симне на терен.

Најместачка лига ова има ли врска со пенал чувај боже

Sat 07 Feb Juventus vs AC Milan 1.36 4.50 9
Жалосно но реално... не верувам ова од кога постои кладилница да имало толку мала квота на Јуве против Милан, ни близу... плус ова сега моментално, може да падне и до 1.30 до пред утакмица ....

Sat 07 Feb Juventus vs AC Milan 1.36 4.50 9
Жалосно но реално... не верувам ова од кога постои кладилница да имало толку мала квота на Јуве против Милан, ни близу... плус ова сега моментално, може да падне и до 1.30 до пред утакмица ....

Ама можат и да се изгорат тука... Вистина Милан моментално е за никаде и многу е нормален коефициентот но на таква утакмица многу пати се докажало дека моменталната форма и типот на играчи не играат голема улога.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom