Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Орландо-Индиана -206.5
Не знам дали е до мене или стварно ќе да е така али мене оваа граница ми нема никаква логика и според мене ова е минус на годината.Индиана има 4та најдобра одбрана а и 4ти најлош напад во НБА а и Орландо е меѓупослабите екипи во напад.Да не ја видев границата ќе си речев овде нема поголема граница од 195 па дали и толку.Овие што ги прават коефициентиве сигурно знаат многу повеќе од мене али и гледано статистички пак ми нема логика.Бонус факт,оваа сезона кога играле имало 181 поен.

Иако очекував многу помалце поени сепак се излажав али пак излезе под границава-205.Ептен ептен на мусклули што би се рекло фатен тип.Дефинитивно не било за џабе вила ставена ваквата граница.

Што се однесува до вечерниве утакмици не ми се којзнае што али би го издвоил Мејсон Пламли 10.5+. Играч кој последниов месец ептен добро се разигра и максимално го искористи отсуството на Брук Лопез.Во просек игра по 25 минути,последниве 10 утакмици дури 9 пати ја надмина границава.И покрај тоа што Портланд игра добра одбрана мислам дека Пламли ќе иде надмине границава.

Последно уредено:
Добро стварно ли некој ја уплати Шведска за толку мизерен коефициент тој коеф немаше никакво валуе
Подобра репрезентација се Шведска, плус во подобра форма на ова првенство. Колку требаше да биде коефициентот?

Подобра репрезентација се Шведска, плус во подобра форма на ова првенство. Колку требаше да биде коефициентот?

1.80 со 2.20 реално според мене,Шведска се подобри од Полска ама Полска не се Македонија па да му даваат 3.10...работата е тоа што ја потценија Полска кладилниците

Добро стварно ли некој ја уплати Шведска за толку мизерен коефициент тој коеф немаше никакво валуе

Ја бато.

:([DOUBLEPOST=1422294973][/DOUBLEPOST]
1.80 со 2.20 реално според мене,Шведска се подобри од Полска ама Полска не се Македонија па да му даваат 3.10...работата е тоа што ја потценија Полска кладилниците

Џони бе, како може вакви коефициенти на ракомет кога има нерешено како опција?

Очекувајте сега некој од Аргентина или Исланд да се повампири прво полувреме, јер ја ги изиграв Франција 1-1 и Данска 2-2

Очекувајте сега некој од Аргентина или Исланд да се повампири прво полувреме, јер ја ги изиграв Франција 1-1 и Данска 2-2
Си се заебал..Аргентинциве играат ептен јако на турниров, а Исланд воопшто не е екипа за потценување..

Поголем поклон беше Германија хендикеп , отколку Шведска конечен тип. Штета јас си ги поврзав и двете , и ми изгоре 20 евра.

Си се заебал..Аргентинциве играат ептен јако на турниров, а Исланд воопшто не е екипа за потценување..
на конечени победи едвај 1.40 коеф правеа, вака полувреме крај солидни 2.40, ги пробав онака на ситно, инаку знам дека ќе бидат двете тврди, ама сепак е нокаут фаза и треба да се покаже кој е кој

Џони бе, како може вакви коефициенти на ракомет кога има нерешено како опција?

Мислев 1.80 со 2.40 или 2.50 колку е ,не е битно не се фаќај сега и ти за сламката 0.10 или 0.15 коефициент кога се знаеше која ми е поентата

Знам имаше наназад линк за да се гледаат поените на играчите на светсково, може некој линк да ми прати по пп или тука? (побарав неколку страни ама не најдов)

Али Полска не е мутава репрезентација бе луге и незнам од каде Шведска наеднаш толку голем фаворит изиграле добро на турниров па одма сите дркаат на нив и Македонија изигра па го прими а Словенците неприкажаа којзнае каква игра па ете тепаа.Минумум коеф шо би прифатил тука е 1,75 а и за тој е прашање дали би ја изиграл и тој за мене нема валуе во најмала рака се израмнети репрезентации освен тоа некој ако не се лажам спомна дека Андерсон имал некој проблеми со повреда на форумов.

Иако очекував многу помалце поени сепак се излажав али пак излезе под границава-205.Ептен ептен на мусклули што би се рекло фатен тип.Дефинитивно не било за џабе вила ставена ваквата граница.

Што се однесува до вечерниве утакмици не ми се којзнае што али би го издвоил Мејсон Пламли 10.5+. Играч кој последниов месец ептен добро се разигра и максимално го искористи отсуството на Брук Лопез.Во просек игра по 25 минути,последниве 10 утакмици дури 9 пати ја надмина границава.И покрај тоа што Портланд игра добра одбрана мислам дека Пламли ќе иде надмине границава.
брат орландо не играат никаква одбрана коа факинг Њу Јорк им даде 116 поени што може да очекуваш... овие што ги прават границиве се страшно добри

Back
На врв Bottom