Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Нoкaут фaзa е, штo oчекувaш, безцелни пoбеди oд 10+ рaзликa? Битнo е дa се пoбеди.
не знам дали ме сфати што сакав да кажам, односот на коефициентите 1.35 со 4.00 налагаше хендикеп од 3.5 или 4.5 гола, ама кладилницте знаеа дека ке се изгорат ако стават таков хендикеп затоа што Австрија во најмала рака е изедначена во квалитет со Катар ако не и поквалитетна, еве најди ми друг ракомет каде фаворитот има 1.35 коеф и 2.5 хендикеп голови

Пробајте ова ALL Star шо е од КХЛ 2во1 1во2 има коеф 9 лесно може да испадне затоа шо овде нема одбрана и релаксирнао играат
Јас се откажав од кладилница и почнав вакви утакмици да погодувам :tapp:
Се надевам некој проба
инаку ова е оф топик али :cuc::cuc::cuc::cuc:

Замислете не помислуваат на ништо друго сем злато, ала германија над сите ... кои препотентни копиљи се ова хрвативе, а бразил сеа шамари им мава во ракомет :pos:

За дуплирање денес ги играм Македонија со 2 ипол хендикеп и останативе 3 утакмици дупла шанса за фаворитите.
Касно ми текна да го играм светсково ракомет за дуплирање ептен јаки квоти имаше до сега.

Кире има граница 6.5 во Бет Сити и мислам сигурно оди +, Чупич го гледам во Моцарт 8.5 нели е некако многу за него ? :) Ме влечат некако овие двајца, само неможат двајцата да се врзат во иста кладилница, во Бет Сити може еден играч од утакмица, во Моцарт пак Кире има 8.5 и не ми е многу сигурно, иначе друго Парма 3+ за денеска и рома на кај x2 ме влече ама не ми е многу сигурна, за утре во Бет Сити видов две утакмици што ме заинтересираа ептен, Франција - Аргентина 2H(+8.5) 1.35 коеф. што мислам дека е многу солидно да се изигра и Чешка - Русија 1H(+4.5) 1.35 коеф. може и со +3.5 за поголем коефициент а обавезно ке ја пробам и чист кец на 2.80, Чешка со Јиха што ги гледав послендиве 2 утакмици се сосема друг тим, така да тоа е тоа и да не се заборават и ракометите за денеска што се Катар, Шпанија, Хрватска иако ќе бидат многу играни мислам дека секако влегуваат :)
Има и уште две исто за во Бет Сити што ми паднаа во око, Јуве 2H(+3.5) - 1.25 и Рома 2H(+1.5) исто 1.25, за уплата на поголеми суми може да помогнат.

Чупич, Лазаров, Парма сите убави коефициенти..

Вчера и денеска многу добро се помина, од кога почна светсково 10000-11000 сум во плус и мислам доста е играње на големи суми :)

Ако имаш барем малку познавање од тенис (а се надевам дека го имаш), ќе сфатиш дека судијата МОРАШЕ да го однови поенот а не да му го додели на Димитров, бидејќи судискиот "свиреж" се случи баш тогаш кога Енди имаше контакт со топката и го деконцентрира.
Друга работа, ако Димитров е способен, и спремен за да влезе во топ 5 играчи, апсолутно не смее да си дозволи една судиска грешка да го изремети, посебно што, веќе имаше направено брејк, и сервираше за сет.

Знам дека судијата го деконцентрира и правилно го повтори поенот но работата беше тоа што претходната грешка на судиите го извадија од такт и после тоа ова го дотолчи па тоа беше крајот за него...разбирам дека не треба да го изремети една судиска грешка но сепак на ваков тесен меч каде скеој поен е битен тешко дека некој би издржал посебно не Димитров кој е сеуште млад и неискусен

Орландо-Индиана -206.5
Не знам дали е до мене или стварно ќе да е така али мене оваа граница ми нема никаква логика и според мене ова е минус на годината.Индиана има 4та најдобра одбрана а и 4ти најлош напад во НБА а и Орландо е меѓупослабите екипи во напад.Да не ја видев границата ќе си речев овде нема поголема граница од 195 па дали и толку.Овие што ги прават коефициентиве сигурно знаат многу повеќе од мене али и гледано статистички пак ми нема логика.Бонус факт,оваа сезона кога играле имало 181 поен.

И мене Порто, на ливче што како да требаше да ме вади од гомна, ама на. Нека се збогуваат со титулата.
Ебати викендот...

Јас се откажав од кладилница и почнав вакви утакмици да погодувам :tapp:
Се надевам некој проба
инаку ова е оф топик али :cuc::cuc::cuc::cuc:
daj link od negde da ne imas da ja gledam reprizata :D

Дајте бе решете ми ја дилемава дали Новак ќе оди до 3:0. Свој сервис нема да загуби, ама да не се расервира Милер ми е па тај брејк да праават глупост.

Орландо-Индиана -206.5
Не знам дали е до мене или стварно ќе да е така али мене оваа граница ми нема никаква логика и според мене ова е минус на годината.Индиана има 4та најдобра одбрана а и 4ти најлош напад во НБА а и Орландо е меѓупослабите екипи во напад.Да не ја видев границата ќе си речев овде нема поголема граница од 195 па дали и толку.Овие што ги прават коефициентиве сигурно знаат многу повеќе од мене али и гледано статистички пак ми нема логика.Бонус факт,оваа сезона кога играле имало 181 поен.
ja staiv jas u betcity so namalena granica -204.5 okolu 2 beshe koeficient, i mene mi beshe mnogu chudno shto tolkava granica stavile..mozhebi radi poslednive nekolku utakmici, vidi im gi na orlando site po skoro 220 poeni pagjale..

Back
На врв Bottom