мене ме изненадува кокошкана Џенас, харизматичен е, не тресе глупости а и реален е.Хансен за нас па само убави работи зборуваше![]()
Пренапумпана е приказнава , Филип кажа дека ако негов играч (од ист тим) му го направи тоа на тренинг ке му влезе со две нозе ,да му научи лекција. Го праша водителот : Дали му го направил тоа на Роналдо или Рос Баркли? Да ке му го направев.http://freshfootball.co.uk/twitter-reacts-to-phil-nevilles-shocking-comments-about-tomas-rosicky/
И ја би сакал да цркнеш говедо бланширано, но би се задоволил ако утре сабајле си го видиш отказот на масата, а ако се паметни од ББС би го направиле тоа.
Ни јас не го оправдувам, да ,глуп човек е, али не мисли ништо злонамерно. Како и да е интернетот претера ,не можеш од еден вајн од 4секунди се да разбереш и да маваш со камења по некого.Знам, ја изгледав сега пред малце целата снимка, сеуште не го оправдувам, многу невкусна шега, ништо смешно немаше, за мене е идиотско понашање на еден глупав човек и тоа е тоа.
Кога шефот ќе ти нареди и во сабота да работиш, ќе работишОва Сити што имаше пријателска сега по која основа беше затоа што нема логика некако ај германците паузираат ама Сити?
Мене ме "изненади" Анри, летово беше баш добар кога коментираа со Рио во Бразил, а пред некој ден го прашаа да даде мислење за Казорла, и овој целиов се збуни, па се убаци Сунес и му покажа како се прави тоа ...мене ме изненадува кокошкана Џенас, харизматичен е, не тресе глупости а и реален е.
За конечна победа над учителот, после 3664676567546888645 натпревари.Среќен роденден на најдобриот менаџер во лигата, и неговиот учител Мурињо.
Пред неколку дена му беше бе, си помешал нештоСреќен роденден на најдобриот менаџер во лигата, и неговиот учител Мурињо.
Не мора до толку сегаЗа конечна победа над учителот, после 3664676567546888645 натпревари.
Немој брат, те молам. Тоа ко некои Манчестеровци на форумов што ја пуштаа тезата лани „ние сме актуелни шампиони“ а тие губеа ко магариња од кој стигнатНе мора до толку сега
И не се заебавам, лани го изгласаа и сега додека не изгласаат нов годинава, он си е официјално најдобриот во лигата.