Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Хансен за нас па само убави работи зборуваше :)
мене ме изненадува кокошкана Џенас, харизматичен е, не тресе глупости а и реален е.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
http://freshfootball.co.uk/twitter-reacts-to-phil-nevilles-shocking-comments-about-tomas-rosicky/

И ја би сакал да цркнеш говедо бланширано, но би се задоволил ако утре сабајле си го видиш отказот на масата, а ако се паметни од ББС би го направиле тоа.
Пренапумпана е приказнава , Филип кажа дека ако негов играч (од ист тим) му го направи тоа на тренинг ке му влезе со две нозе ,да му научи лекција. Го праша водителот : Дали му го направил тоа на Роналдо или Рос Баркли? Да ке му го направев.
Извадено е од контекст.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Знам, ја изгледав сега пред малце целата снимка, сеуште не го оправдувам, многу невкусна шега, ништо смешно немаше, за мене е идиотско понашање на еден глупав човек и тоа е тоа.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Знам, ја изгледав сега пред малце целата снимка, сеуште не го оправдувам, многу невкусна шега, ништо смешно немаше, за мене е идиотско понашање на еден глупав човек и тоа е тоа.
Ни јас не го оправдувам, да ,глуп човек е, али не мисли ништо злонамерно. Како и да е интернетот претера ,не можеш од еден вајн од 4секунди се да разбереш и да маваш со камења по некого.

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.376
Поени од реакции
5.582
Ова Сити што имаше пријателска сега по која основа беше затоа што нема логика некако ај германците паузираат ама Сити?

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.743
Поени од реакции
12.830
Ова Сити што имаше пријателска сега по која основа беше затоа што нема логика некако ај германците паузираат ама Сити?
Кога шефот ќе ти нареди и во сабота да работиш, ќе работиш :)

Член од
14 април 2012
Мислења
33.014
Поени од реакции
67.916
мене ме изненадува кокошкана Џенас, харизматичен е, не тресе глупости а и реален е.
Мене ме "изненади" Анри, летово беше баш добар кога коментираа со Рио во Бразил, а пред некој ден го прашаа да даде мислење за Казорла, и овој целиов се збуни, па се убаци Сунес и му покажа како се прави тоа ...
Одма почнаа со твитер критики после тоа.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.014
Поени од реакции
67.916
Chelsea monitor future of Liverpool ace Sterling - Independent :coffee:[DOUBLEPOST=1422268264][/DOUBLEPOST]
Среќен роденден на најдобриот менаџер во лигата, и неговиот учител Мурињо.
Пред неколку дена му беше бе, си помешал нешто :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
За конечна победа над учителот, после 3664676567546888645 натпревари.
Не мора до толку сега :D
И не се заебавам, лани го изгласаа и сега додека не изгласаат нов годинава, он си е официјално најдобриот во лигата.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не мора до толку сега :D
И не се заебавам, лани го изгласаа и сега додека не изгласаат нов годинава, он си е официјално најдобриот во лигата.
Немој брат, те молам. Тоа ко некои Манчестеровци на форумов што ја пуштаа тезата лани „ние сме актуелни шампиони“ а тие губеа ко магариња од кој стигнат :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom