Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Е ради што побесна бе племето гомнарско да му го ебам, леле колку ми иде на живци ова копиле ццц. Прво он го исшутира Маури и го бутна, па после овој го сопна, али секако он прв почна. И после земал ќе го дави Боже Господе.
0:55 ради тоа побесна Мексес.... а коа доби црвен уште појќе![]()
Ах штета што нема веќе играчи ко Матераци, овој денес имаше на шамари да го крене и за казна склекови ќе праеше у соблекувална, му ебам тоа жутоклунецот.Брат овој немаше да се курчи да беше старата гарда на Милан у соблекувална ама начека да е еден од поискусните и си праи екскурзии.Е ради што побесна бе племето гомнарско да му го ебам, леле колку ми иде на живци ова копиле ццц. Прво он го исшутира Маури и го бутна, па после овој го сопна, али секако он прв почна. И после земал ќе го дави Боже Господе.Ах штета што нема веќе играчи ко Матераци, овој денес имаше на шамари да го крене и за казна склекови ќе праеше у соблекувална, му ебам тоа жутоклунецот.
Ретко поштен пост барем на форумовБрат овој немаше да се курчи да беше старата гарда на Милан у соблекувална ама начека да е еден од поискусните и си праи екскурзии.
Мизерија тешка, се надевам нит ќе заигра до крај на сезона нит ќе продужи кариера некаде у Италија после тоа пошо не можам да го смислам.
Маури ептен присебен испадна и сфака част за тоа, требаше да се тргне цел тим на Милан да го здрват од ќутек сите од Лацио.
,веројатно секој друг би застанал у одбрана на гомнов одека нели игра за омилениот клуб,под секој друг се ставам и самиот ја.Ама не бе ова е гомно прве класе.
А тек замисли Ди Канио уште да играшеДа му беше Франчелино Матузалем тука ќе неможеа ни карабинерите да го изнесат од терен. Какво напатено петле е овој.![]()
,имаше да бега по трибини
Само Келини е лекот за гомново француско му ебам фацата гнасна..