Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Кај мене у маало има еден џанак и два -три пати го имаа фатено како обива аута.Се испостави дека баајги провали имал.Го легнаа некое време и после си искочи и е ОК сеа за сеа.У меѓувреме циганите почнаа да роварат по коливе низ улица,ама алфите по дефолт кај него влагаат!И сите комшии зујат дека пак гореспоменатиот џанки почнал да обива и краде(циганите никој не ги спомнува)
If you now what I mean :D

Па ја тоа им го зборам цело време и никако да сватат:D

Кај мене у маало има еден џанак и два -три пати го имаа фатено како обива аута.Се испостави дека баајги провали имал.Го легнаа некое време и после си искочи и е ОК сеа за сеа.У меѓувреме циганите почнаа да роварат по коливе низ улица,ама алфите по дефолт кај него влагаат!И сите комшии зујат дека пак гореспоменатиот џанки почнал да обива и краде(циганите никој не ги спомнува)
plot twist џанакот во меѓувреме купи нова мечка и стан во елитна населба а вие од малото и понатаму сте без радија во колите :LOL:

Измислена работа е ова, Јанкуловска сигурно го измислила апсењево само колку да има повеќе апсења и да се полни буџетот на владата. Нема шанси ова да е точно.

Dva cisti penali za Lacio nedosudeni.Prviot na 0:0. Treba igracive na milan so pistol da pukaat vo nekoj, za da svirne penal

Такви пенали ни на уефалона нема им свират, а не пак на Лацио.

Може да си го сменам гласот на анкетата? Ако добиваат ваква судиска помош Милан на сите утакмици до крај, 100% завршуваат на трето место.

Милан ќе заврши трет they said... :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom