nekoj pomalce nekoj pokeСите сакат да го освојат Фа Купот.Мали и големи.Сите.
боли гзето а?епа вчера многу се дуевте.Можете да ми се фатите и на мене и на Челзи и ај сега одјебете
7/10Можете да ми се фатите и на мене и на Челзи и ај сега одјебете
Пошто не можиме да се радуваме на титули, пошто нели навиваме за мали екипи кои тешко идат до титули, едниствена надеж за радост ни се лајковите.Овде сите гзот ке си го дадте за 1 ебан лајк пишувате мислења само за лајкови да ви кликат па до толку да сте
Сеа, од Бредфорд иде напишаното, да беше место Мурињо, да пишеше Венгер, газо ќе ти беше мокар од оргазам. Не бидете до толку чурук да го ева...Ауу бог! Класа! Со еден збор,Мурињо.![]()
Вие изгледа не сте се виделе од страна какви сте и како свршувате за Мурињо. И незнам на чив фан клуб нон-стоп во уста им е Венгер и Арсенал.Сеа, од Бредфорд иде напишаното, да беше место Мурињо, да пишеше Венгер, газо ќе ти беше мокар од оргазам. Не бидете до толку чурук да го ева...
Tebe sekoj vtor komentar na forumov ti e povrzan so Chelsea i Murinjo, so koj pamet ti pises neznam.Вие изгледа не сте се виделе од страна какви сте и како свршувате за Мурињо. И незнам на чив фан клуб нон-стоп во уста им е Венгер и Арсенал.
Па, последен пат Арсенал вредни беа за спомнување минатата недела кога свршија голема работа со Сити. Претпоследен пат беше на 22 март 2014, кога на Венгер му беше честитан јубилеј со 6-0. Иначе сте небитни.Вие изгледа не сте се виделе од страна какви сте и како свршувате за Мурињо. И незнам на чив фан клуб нон-стоп во уста им е Венгер и Арсенал.