- Член од
- 14 август 2008
- Мислења
- 2.441
- Поени од реакции
- 1.013
Beše li ova https://vine.co/v/OIl00gXxg7d
Факт е дека не ти е убаво името.Manchester i Liverpool bile mali ekipi so nema da procitas tuka. Fakt e deka za kupot se zalagaat pomali ekipi za niv ovaj den e kako praznik, Liverpool i Manchester ke se borat za ovaj trofej zato so samo toj mu ostana ete liverpool karling cup Manchester fa cup i mirna Bosna![]()
Fakt nad faktite e deka si najgolem majmun tuka I skokas kako petle zato so si anonimec tuka ela skokaj mi vo zivo da te vidam. Za razlika od tebe postovam ekipi vo premier ligata I sum iskrena barem ne si go pcujam timot kako ti vcera NEBITEN SIФакт е дека не ти е убаво името.
Факт е дека додека мастурбираш мислиш на Манчестер и Ливерпул.
Факт е дека навиваш за Манчестер ама не сакаш да признаеш.
Факт е дека ногу се палиш на Манчестер.
Факт е дека е факт.
А "факт е дека за купот се залагаат помалите екипи" не е факт.
Извини, те молам прости ми.Fakt nad faktite e deka si najgolem majmun tuka I skokas kako petle zato so si anonimec tuka ela skokaj mi vo zivo da te vidam. Za razlika od tebe postovam ekipi vo premier ligata I sum iskrena barem ne si go pcujam timot kako ti vcera NEBITEN SI
Fakt nad faktite e deka si najgolem majmun tuka I skokas kako petle zato so si anonimec tuka ela skokaj mi vo zivo da te vidam. Za razlika od tebe postovam ekipi vo premier ligata I sum iskrena barem ne si go pcujam timot kako ti vcera NEBITEN SI
I za razlika od tebe ne masturbiram ima koj da mi gi zadovoli zenskite potrebi !Извини, те молам прости ми.
Нема да се повторе, само не ме тепај.![]()
Да не е некој shemale stefi-love?Овој stefi-love ми се виде stefan-kobe, си викам што му стана на дечкото...
Ela proveriДа не е некој shemale stefi-love?
Ме стра.Ela proveri
Не ми е познат ликот.Да не е некој shemale stefi-love?
Ti prv , ti si mangup tukaМе стра.
Ај сликај се.