Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ти ибам Обала Слоноваќа племе нигерско да испоцркате се да ви ебам :uzi:

Gi prati nekoj Bregot, imaat shansa da ja vrtat ?! si rekov ne igram nigeri i pak gi staiv niv

норвич мамето да ви ебам земате ми 10 иљадарки бе да немате гроб да се закопате бе племето ваше:uzi:

Жозе Мурињо само што заврши со одбраната на својата магистерска теза на тема "Местење утакмици, собирање пари за трансфери и кој ја ебе поштеноста во спортот". Положи со 10, да му честитаме.

Еј, супер сте со Челзи, Барса, Реал и Баерн. Милиони така ќе направите. Плус ако ставите и по некоја дупла шанса, нема каде да ви бегаат парите.

Да го парафразирам Ајнштајн, само глупак може да очекува дека после 100 неуспешни обиди, сто и првиот обид под исти услови ќе биде со поинаков резултат.
ај стави ти денес да видиме што изигра, абе колку ме нервираат вакви што се прават паметни за сите пари, еј човече, од тебе во темава немам начекано да постираш 2 пати типови пред да почнат утакмиците, а гледам им солиш памет на сите овде, не може бе друже да си попаметен од сите, ако мислиш дека сите други се глупи а ти паметен нешто не е во ред со тебе

ај стави ти денес да видиме што изигра, абе колку ме нервираат вакви што се прават паметни за сите пари, еј човече, од тебе во темава немам начекано да постираш 2 пати типови пред да почнат утакмиците, а гледам им солиш памет на сите овде, не може бе друже да си попаметен од сите, ако мислиш дека сите други се глупи а ти паметен нешто не е во ред со тебе
На коњи и кучиња игра ...хаххааха :D

Да ти ебам Челзито и Ситито, куп не им треба ебате тоа босите преценети шупачки екипи. ЛШ да не ќе освојуваат да ти ебам пацерите гадни

Жозе Мурињо само што заврши со одбраната на својата магистерска теза на тема "Местење утакмици, собирање пари за трансфери и кој ја ебе поштеноста во спортот". Положи со 10, да му честитаме.

Да да сигурно ја намести 1-2, оти малце му беше 29 коефициент за само двојка
Башка што ја играше чисто ме интересира оти 1.15/2 беше ?

Со инка ум не се турва.[DOUBLEPOST=1422119964][/DOUBLEPOST]
На коњи и кучиња игра ...хаххааха :D

Море мочко, и ти најде да брчиш?

Да ти ебам тој Литвус ритас овие пациентиве што редовно ги тепа 25+ разлика денес само 6 цццц на какво ливче ме заеба .. ќе ги чекав Даска 1 -2.5 и Шведска т2 24.5- , фатени Русија 51.5 + , Германија т2 32.5+ и Египет 53.5 +

@Ставрогин дај ми конкретен одговор, зошто не постираш типови во темава а солиш памет на сите дека не знаат да играат, зошто играле овака, зошто играле онака, кажуваш дека ти си бил во голем плус од кладилница, бла бла, ајде постирај некои типови пред да почнат натпреварите, да видиме баш како игра генијалец, пошто нели ние другите овде сме глупи и немаме поим, еве денес солиш памет за Челзи, зошто не пиша пред натпреварот нешто, после војна сите се генерали, дај да видиме дали има и мал процент точно од тоа што го кажуваш или се е млатење празна слама

@Ставрогин дај ми конкретен одговор, зошто не постираш типови во темава а солиш памет на сите дека не знаат да играат, зошто играле овака, зошто играле онака, кажуваш дека ти си бил во голем плус од кладилница, бла бла, ајде постирај некои типови пред да почнат натпреварите, да видиме баш како игра генијалец, пошто нели ние другите овде сме глупи и немаме поим, еве денес солиш памет за Челзи, зошто не пиша пред натпреварот нешто, после војна сите се генерали, дај да видиме дали има и мал процент точно од тоа што го кажуваш или се е млатење празна слама

Пред кој натпревар да пишам? Нема врска што Челзи денес не излезе. И да излезеше ќе го тврдев истото. Да го изиграш Челзи на 1.15 треба да бидеш комплетен ретард. Треба да немаш основни познавања од математика и теорија на кладење. Не разбирам, како не ви се смачува да бидете комплетни лузери? Ве дупат во здрав мозок секој викенд, и пак ги вртите газињата. Страшна работа.

За типови од мене ќе почекаш. А и онака ќе ти бидат безвредни, ги нема Реал, Барса, Челзи и Баерн.

Во комисија му беа почитуваните Проф.Д-р инж, Пеле Грини, Доц. Д-р По Кет Ино и Вонреден Проф Д-р Лујван Гаал. Секретар на одбраната беше почитуваниот Маси Милиано Алегри
Работи за кладиониците он, затоа така... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom