Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ако падне уште малце коефициентот на МКД до утре најверојатно ќе ја дадат со 3.5 хендикеп .. ако е така ќе ја играм за Хрватска да тепа со 4 или повеќе разлика.
Словенија мора да тепа ако сака да остане 3та , и ме изненадува коефициентот на Шпанија 1.25 овде може со хендикеп да тепа шпанија .
Што им е на овие од бет365 15 минути не може да се уплаќа ништо на Парагвај - Еквадор младите ..
Дај кажете некој тенис од вечерва да уплатам :D
Сега нешто читам Прибак е неизвесен за утре добил тровање ..

Последно уредено:
Ебате бердих кретен ццц прв ќе ме заебе 3-0 го имам тој сервис не може да погоди ..:facepalm:

@dragonsky
Специјалните хендикепи како ги пишуваш на ливчето кога уплаќаш во Бет сити? Целиот хендикеп и плус/минус или само шифрата од рускиот билтен што е во [ваква заграда] до специјалниот хендикеп ?

@dragonsky
Специјалните хендикепи како ги пишуваш на ливчето кога уплаќаш во Бет сити? Целиот хендикеп и плус/минус или само шифрата од рускиот билтен што е во [ваква заграда] до специјалниот хендикеп ?
Денеска конкретно отидов на каса прашав "Може Македонија уште сеа да се игра? Може ? Топ, пиши со 2.5" :D

Шифра на утакмица (шифра на игра) - 1 (+2.5)

јас вака ги пишувам.

Еве за посигурно пиши

Шифра на утакмица (шифра на игра/шифра на хендикеп)

т.е. Македонија-Хрватска со 2.5 хендикеп би му дошло:

3702 (3/7) - 1 (+2.5)

(бројкиве во заградава можда ги утнав али 3702 е таа за Македонија

Гергес курво една мамицата да ти ја ебам неспособна да го земеш вториот сет !! Кој кур играм на жени и јас ццц ги имав Пенг , Макарова и оваа курвава да го земат вториот сет и оваа неспособнава го изгуби , ојдоја сите пари :@:@

Интересен натпревар кој може да се проба за тие што имате Paddy Power акаунт..

Од 14:00 утре играат Пантракикос - Офи Крит утакмица за купот, гостиве имаат финансиски проблеми и голем дел од играчите си заминаа друг дел допрва ќе си оди а што е уште поважно имаат битни повредени играчи. Според тоа што читав на последниве 2 лигашки утакмици (изгубија 3-1 и 4-1) дури биле повикани и играчи од младинската школа, верувам дел од нив утре ќе играат. Е сега за обичен тип е мал коефициентот ама на Paddy Power има европски хендикеп -1 и даваат дури 2.20 коефициент додека на сите останати страни за кладење квотите за овој тип се блокирани.

Ме мачи инсомниа, па ке пишам еден систем што ми донесе околу 30.000 за околу 2 недели играње.
"Систем" за сите што играте на големи уплати, и во живо. Долго време барав игра во која букмејкерите може најмногу да ги утнат хендикепите, и каде најмногу може да се заработи.

Откако забележав дека хендикепите за корни ги пикираат според паднати корни во прво полувреме, барав утакмици на кои има помал број на корни, за да ги споредам со повеќе корни во второ.

Ги пикирав Манчестер Сити, Барселона и Реал Мадрид како екипи на кои многу повеќе вреди да се игра на корни овер, кога губат на полувреме, особено со екипи што не знаат да умртвуваат игра.
И двете екипи се креативно способни да прават притисок во поголемиот дел од второ полувреме.
Реал и Барса не ги играм единствено кога играат со Атлетико Мадрид, зашто овие знаат да умртват игра целосно.

Да објаснам сликовито. Во првото полувреме, меѓу Сити и Арсенал паднаа 5 корни.
На бет365, за over 11 corners, коефициентот беше 1.80. Значи, мечот да заврши со 13 корни е со 1.80 коефициент.
Останатите коефициенти, значи, алтернативните хендикепи се од прилика следниве.
Over 12 - 2.50.
Over 13- 3.50
Over 14- 4.50

Само во второ полувреме паднаа 14 корни. Мечот заврши со 20 корнери.

y4dVLIf.jpg

p9XyuSH.jpg

Вториот меч беше меѓу Валенсија и Реал.
Во првото полувреме паднаа 5 корни, Реал си водеше до 65-та минута, кога Валенсија направи тотален пресврт.
Од 65-та минута, генералниот хендикеп(1.80) за корни на 7 корни веќе паднати до 65-та, би бил некаде на на over 11.
Значи, уште 5 паднати корни, за да си добитен.
Од 65-та до крај, паднаа уште 7 корни, или во алтернативен хендикеп, 4 коефициент.

PWBd7wG.jpg

dxwgwU4.jpg

Го играв тогаш Реал, на корни, од 75-та некаде, на појачан хендикеп, да паднат уште 4 корни до крај...

B2FEeWf.jpg

Исто, истиот ден Барса губеше од втора минута од Сосиедад, али не смеев да играм на поголем влог, зашто ипак, Мојс им е тренер, и ми фуфкаше да не ја сврти Барса на брзинка, и после да пимплаат на средина на терен, па играв на помал хендикеп ...

ilOYDRs.jpg

Претходниот пат на Барса направив пари кога играа со Валенсија, кога бркаа победа. Ја гледав утакмицата, и забележав дека и Валенсија, и Барса играат отворен фудбал. Во првото полувреме паднаа 3 корни. Нормалниот хендикеп беше over 8. Во второ полувреме само, паднаа 10 корни.

Сума сумарум, да не редам примери, кога губат фаворите, 95% од случаите иде овер на корни, и тоа најчесто излегуваат и алтернативните хендикепи. Тука доаѓа до израз она што го збори @Ставрогин играње на коефициенти кои имаат вредност. А овде, според мене и те како има вредност и се прават пари.

Значи, од искачање на еден од појаките алтернативни хендикепи, имаш за уште 3-4 влога. Со оглед на процентот на пролазот на овие типови, тешко е да бидеш во минус.

Мојот проблем ми е во дисциплината во играње. Ке направам пари, али дури пробувам на некои рандом екипи алтернативни хендикепи на корни, ситно по малку, ги враќам сите.

Се надевам дека нареден пат кога ке губи некој од Сити, Реал или Барса, ке ви остане ова во меморија и ке направите нешто пари.

Позитивно ме изненадија овие од Маратон Бет ... играв сетови 3.5+ на три пара ...два ги фатив, третиот на 2-1 го предаде Клизан(ваљда он, не ја глеав) - и не ми го рачунаа квота 1, него како фатена ... ЊТФ?

Интересен натпревар кој може да се проба за тие што имате Paddy Power акаунт..

Од 14:00 утре играат Пантракикос - Офи Крит утакмица за купот, гостиве имаат финансиски проблеми и голем дел од играчите си заминаа друг дел допрва ќе си оди а што е уште поважно имаат битни повредени играчи. Според тоа што читав на последниве 2 лигашки утакмици (изгубија 3-1 и 4-1) дури биле повикани и играчи од младинската школа, верувам дел од нив утре ќе играат. Е сега за обичен тип е мал коефициентот ама на Paddy Power има европски хендикеп -1 и даваат дури 2.20 коефициент додека на сите останати страни за кладење квотите за овој тип се блокирани.

да не е -1.5 провери добро, на ВилХил исто -1 ги пишува но е -1.5 хендикепот ако тепа еден разлика паднат си

гајдосова одлично игра после нова година,навистина солидно(исто и плискова)..........е сега колку може против халеп баш да видиме...........

ДОЈАВА из Француске !!!!!!!!!!!!!

Нант - Лион 3+ (2 коеф)
WWWWWWWWWWWWWWiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnNNNNNNNNNNNNNNNN

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom