- Член од
- 15 октомври 2013
- Мислења
- 4.348
- Поени од реакции
- 3.987
Немaш среќa.пенaл им дoсудијa aмa пaкнјa пoгoдувaш aкo јa имaш 21.5-како нема одат гол за гол и брзо завршуваат 3 минути има уште
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немaш среќa.пенaл им дoсудијa aмa пaкнјa пoгoдувaш aкo јa имaш 21.5-како нема одат гол за гол и брзо завршуваат 3 минути има уште
си влезе стопанкината за10 сек не даваат два голаНемaш среќa.пенaл им дoсудијa aмa пaкнјa пoгoдувaш aкo јa имaш 21.5-
Незнам јас ја стигнав во Спортлајф не беше избришана, еве 2ка си ја имам на тикетотtie newton so gi spomnuvate celo vreme odlozeni bile u sportlife preska ne mi ja uplatija potocno site bile odlozeni a gledam na rezultati ne se odlozeni , ili nesto mestenki![]()
neznam sto e rabota , site 3 utakmici od vels gi imav ama kaza deka bile odlozeni , mestat 1-2 , 2-1Незнам јас ја стигнав во Спортлајф не беше избришана, еве 2ка си ја имам на тикетот![]()
spored mene Gajdosova +6,5 1,65 e odlicen par vo betcity, Halep ja gledav so Knapp prilicno gresese, a Gajdosova e solidna teniserkaАууууу шо тип сум нашол.
Халеп под 12,5 гејма 1.61 !
Минимални шанси давам Гојдосова да земе сет или да ја намачи Халеп.
spored mene Gajdosova +6,5 1,65 e odlicen par vo betcity, Halep ja gledav so Knapp prilicno gresese, a Gajdosova e solidna teniserka
И мене истo ми кaжaa вo С.Л. a вo Кoпaчкa јa уплaтив.. немa везе Дaнцине смрдливи ме избушијa. Среќa Фрaнцијa не јa стaив нa гoлемa уплaтa a плaнирaв тaквo нештo сaбaјле.newton so gi spomnuvate celo vreme odlozeni bile u sportlife preska ne mi ja uplatija potocno site bile odlozeni a gledam na rezultati ne se odlozeni , ili nesto mestenkiP.S bastia so 4to ligas 0-0 be
![]()