Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Може да ми го пуши кладилницава.

Словенија да тепа - Кур
Белорусија да тпеа - Кур
Австрија да тепа - Кур
Твир +4.5 (задњи 2 по 9 гола имале) - 2-2 - Кур
Кадин 1 2-2 - Кур
Мајка ви - Кур.

Од утре народни само ....ќе ти ебам и кладилница и се.

• Ми се допаѓа
Reactions: No9
На зафрканција пуштено на полувреме ама испадна добитно .
На тикетов ќе ме падне Шарлот под 99.51421696299105.jpg

Задар ако напрај серија 20-0 ќе биди H2 :D

Azarenka 1,54 od supertip kopacka, Stephens vo posledno ima losi rezultati, Azarenka se spremala dobro za AO i igrase dobro na posledniot mec so Pliskova, a i 2 pati vejke ja demolirala dosega
na ova se dodavaat ziceri kako Nisikori,Raonic,Wawrinka,Ferrer i Venus to e glaven tiket

durgi dobri paroj
Souza + 6,5 1,90 Ymer zema 2 seta 1,50 Simon 1,25 Johnson 1,25 Monfils 1,25 Nole 3:0 1,20 Allertova 1,25 Cornet 1,20 Wozniacki 1,15 Radwanska 1,10 Dellacqua 1,13

Челзи-2 ги ставив сите пари 14850 ми носи 31920 2.15 е во спортлифе кајрот е 17000
Луге товарејте ја оваа 1000% сум сигурен ке испадне јас да можам животот би го дал дека ке победи овие ми се сите пари и позајмив од другар 1000 значи го продавав и телефонот ама никој не сака да го купи знаци 2.2 е поклон ви велам после ке се каете што не сте ја уплатиле.И во порака ако сака некој да ми го купе телефонот Самсунг Галакси С3 цено по договор :D за цената ке се договориме некако во пп, а инаку телефонот е зачувен и добар ако е некој заинтресиран пп

Бразил 2.41 добро е и јас нешто да фатам од ракометов, малце ги преценија Белорусија кои имаа и тапа припреми пред СП додека Бразил на последнава со Шпанија изиграа солидно..

Следна ќе ја пуштам Алжир - Јужна Африка за вечер 1&3+ ; 3.55
- Алжирциве имаат една класа погоре играчи од Африканциве и сите играат во јаки Европски клубови додека Африканциве 90% се во нивната домашна лига, во висина исто така голема предност (ќе) имаат Алжирциве и очекувам и некој гол со глава. Е сега предност на Африканциве е брзината така да верувам и они ќе дадат барем 1 гол, прогноза на резултатот 2-1;3-1

Се надевам барем некој ме послуша :) бетсити ми земаа 600 од старт, од 4.1 на 3.55 го спуштија коефициентот.

Челзи-2 ги ставив сите пари 14850 ми носи 31920 2.15 е во спортлифе кајрот е 17000
Луге товарејте ја оваа 1000% сум сигурен ке испадне јас да можам животот би го дал дека ке победи овие ми се сите пари и позајмив од другар 1000 значи го продавав и телефонот ама никој не сака да го купи знаци 2.2 е поклон ви велам после ке се каете што не сте ја уплатиле.И во порака ако сака некој да ми го купе телефонот Самсунг Галакси С3 цено по договор :D за цената ке се договориме некако во пп, а инаку телефонот е зачувен и добар ако е некој заинтресиран пп
:pos: kolku begas tiiii

Брат забегаја си ти[emoji1]
Иначе изненади Задар, не сам очекуваја толко да изгуби

Смејајте се утре јас ке се смеам во 11 часот со 500 евра во џебот ако не испадне не ме глејте веке да објавам мислење да знајте оти ке се обесам .

Смејајте се утре јас ке се смеам во 11 часот со 500 евра во џебот ако не испадне не ме глејте веке да објавам мислење да знајте оти ке се обесам .
Не требаше толку да леташ дирекно на челзи , прво можеше Ирак - Палестина 1-1 да ја опниш па после на челзи така немаше да го продаваш телефонот . :P

popraven.jpg
аљабациве од унибет не ми даваа да изиграм на тикетов повеќе од 4.19 без да земат рекет епа нека се ебат 2 пати истиот го изиграв

Јас сум голем фан на Челзи и сум 1000% сигурен оти ке испадне и затоа на неа кеи дадам парте ако воа испадне от тие 500 евра 100 си зацувавам и тие 400 ги ставам против Сити опет 2 коеф 800 и доста ке ми се за
Ајфоне 5 Самсунг 5 и ке си свиркам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom