Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Никогаш не сумњај у Балканец брат околу матните работиДодиг 100%
Не е крив чoекoт, Слoвенијa и Белoрусијa беa сaмo блaги фaвoрити денес. Дoсегa светскoвo е без мнoгу изненaдувaњa oсвен киксoт нa Дaнскa. Другo гoре, дoле се си е нa местo.Овој @Tomasino врска си нема од ракомет не го слушајте повеќе,врзан е со кладилниците.![]()
Не е крив чoекoт, Слoвенијa и Белoрусијa беa сaмo блaги фaвoрити денес. Дoсегa светскoвo е без мнoгу изненaдувaњa oсвен киксoт нa Дaнскa. Другo гoре, дoле се си е нa местo.
Како бе не е крив,пола кајгана ја заеба,треба да се соочи со смртна казна или погубувањеНе е крив чoекoт, Слoвенијa и Белoрусијa беa сaмo блaги фaвoрити денес. Дoсегa светскoвo е без мнoгу изненaдувaњa oсвен киксoт нa Дaнскa. Другo гoре, дoле се си е нa местo.
Ivory Coast -:- Guinea 1 (1.50)За утре некој да не има видено нешто има?
Оти денес катастрофа еве..
Изгледа до мене е,Денес ке те пратам сите овие ке ги пишам во плејин прават 14 коеф ај со срека![]()
Знае некој која е оваа онлајн страна???![]()
Знаете која е оваа онлајн страна за кладење?
Avstrija ja zakaciv X , uste Zadar da iznenadi za 5800 den ..Звезда - Задар H2 13.5 ( 1.95 ) Звезда се веќе измрцварени од натпревари и очигледно е дека веќе имаат пад во форма , Задар на последниве 8 натпревари имаат 7 победи и денеска ќе ги имаат сите играчи на располагање , додека пак Звезда ќе ги одмара клучните играчи ... Така да верувам дека Задар ќе даде добар отпор и нема да изгуби со повеќе од 15 разлика , со оглед на тоа како стојат работите во моментов е многу тешко да ја надминат оваа граница и ова ми е најсигурен тип за играње во овој натпревар ...
На друг тикет ми е изиграна да победи Задар ( квота 8.20 ) , врзана со Австрија - Тунис ракомет X ( 7.50 ) - уплата 100 ден , ако помине помине ....