Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Al Jefferson se vraka,taka da pazite se ako igrate na T`Wolves.Gostive nemaat odbrana,taka da nisto cudno Al da prefrli iako ne gi izigra poslednite devet natprevari.

Никогаш не сумњај у Балканец брат околу матните работи :) А Додиг и Типсаревиќ се моментално број 1 за правење срања, иако Типса не игра веќе година дена поради повреда.

Слабо со ракометот, арно Македонија @1,30 ја погодивте :D

Овој @Tomasino врска си нема од ракомет не го слушајте повеќе,врзан е со кладилниците. :ROFLMAO:
Не е крив чoекoт, Слoвенијa и Белoрусијa беa сaмo блaги фaвoрити денес. Дoсегa светскoвo е без мнoгу изненaдувaњa oсвен киксoт нa Дaнскa. Другo гoре, дoле се си е нa местo.

Гледам Далас у последно време се маче со давање поени над 100тка.
Мемфис ко шо ги знам се добра дефанзивна екипа, Грен дојде од Бостон и одма добро легна у екипата.
Се мислам за Далас под 101,5.

Никси мислам дека ќе одат над 92,5. Време е малце да се совземат и да одиграт добра утакмица. Плус Пеликаните вчера играа тешка со Торонто.

Кавси 1,тука веќе кажав.

Портланд и Феникс се чисти кецови,ама премали коеф.

Не е крив чoекoт, Слoвенијa и Белoрусијa беa сaмo блaги фaвoрити денес. Дoсегa светскoвo е без мнoгу изненaдувaњa oсвен киксoт нa Дaнскa. Другo гoре, дoле се си е нa местo.

Словенија да ама Белорусија беше малку преценета, катастрофа им беа припремиве а на првенствово не се нешто посебно..
1.jpg

На ихф типувањево до сега немам промашај, дури 2 и со точна гол разлика погодени. Штета што не почнав од почеток инаку ќе имав шанси да го гледам финалето во Катар :D

За утре некој да не има видено нешто има?
Оти денес катастрофа еве..

Како бе не е крив,пола кајгана ја заеба,треба да се соочи со смртна казна или погубување :icon_mrgr:

За утре некој да не има видено нешто има?
Оти денес катастрофа еве..
Ivory Coast -:- Guinea 1 (1.50)
Club Brugge -:- Mechelen 1-1 (1.70)
Mali -:- Cameroon 2 (1.85)
Roma -:- Empoli 1 (1.35)
Inverness -:- St. Johnstone X (3.50)
Altinordu -:- Fenerbahce 2 (1.30)
Roda -:- PSV 2 (1.35)
Liverpool -:- Chelsea 3+ (1.60)

• Ми се допаѓа
Reactions: L.A
3c196650865425e6d44398266dc6b048.jpg

Денес ке те пратам сите овие ке ги пишам во плејин прават 14 коеф ај со срека :popce:
Изгледа до мене е, :Dкога јас првпат го пратам 3 утакмици утнува. Утре се вракам на фудбал вчера испадна сите фаворити ракомет и си викам ај утре пак така ке биде али ништо.
За утре
Челзи-Х@3.5
Мурињо ке се брани цела утакмица,јас сакам 2 да ги ставам навивачки али реално мислам дека ке е Х а може и од некоја контра да победеме али посигурно ми е Х

Звезда - Задар H2 13.5 ( 1.95 ) Звезда се веќе измрцварени од натпревари и очигледно е дека веќе имаат пад во форма , Задар на последниве 8 натпревари имаат 7 победи и денеска ќе ги имаат сите играчи на располагање , додека пак Звезда ќе ги одмара клучните играчи ... Така да верувам дека Задар ќе даде добар отпор и нема да изгуби со повеќе од 15 разлика , со оглед на тоа како стојат работите во моментов е многу тешко да ја надминат оваа граница и ова ми е најсигурен тип за играње во овој натпревар ...
На друг тикет ми е изиграна да победи Задар ( квота 8.20 ) , врзана со Австрија - Тунис ракомет X ( 7.50 ) - уплата 100 ден , ако помине помине ....
Avstrija ja zakaciv X , uste Zadar da iznenadi za 5800 den .. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom