Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Се надевам барем некој ме послуша :) бетсити ми земаа 600 од старт, од 4.1 на 3.55 го спуштија коефициентот.
Te poslusav jas vo vrska so tipov , ama samo 1 ja pisav - odlicna kvota imase i vaka ( 1.85 ) ,
da vidam nokjeska Toronto sto ke napravi , 4+ ja cekam za 2300 ..

Јас сум голем фан на Челзи и сум 1000% сигурен оти ке испадне и затоа на неа кеи дадам парте ако воа испадне от тие 500 евра 100 си зацувавам и тие 400 ги ставам против Сити опет 2 коеф 800 и доста ке ми се за
Ајфоне 5 Самсунг 5 и ке си свиркам
Ти давам 3000 евра за станот/куќата :ROFLMAO:

Евертон бре ... пенал промаршивте све промаршивте еден ебан гол не можите да дајте !

Челзи-2 ги ставив сите пари 14850 ми носи 31920 2.15 е во спортлифе кајрот е 17000
Луге товарејте ја оваа 1000% сум сигурен ке испадне јас да можам животот би го дал дека ке победи овие ми се сите пари и позајмив од другар 1000 значи го продавав и телефонот ама никој не сака да го купи знаци 2.2 е поклон ви велам после ке се каете што не сте ја уплатиле.И во порака ако сака некој да ми го купе телефонот Самсунг Галакси С3 цено по договор :D за цената ке се договориме некако во пп, а инаку телефонот е зачувен и добар ако е некој заинтресиран пп
Цена по договор бе..да ти дадам 500че ќе го дадеш ? :ROFLMAO:
Него шала на стран молимте пиши мислење у темава пред утакмицата да почне кога ќе ги видиш составите дали уште ќе бидеш убеден во победа, а и секако после утакмицата :)

Со среќа, се надевам дека ќе фатиш :)

Ако фатам ке го частам Драгонски,Стефан Кобе и Џони по 5 евра бидејки ми се најдробри на форумов го заборавив најбитниот Кртола и Мартин за другиве неам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom