Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
3-0 вчера сите тројца влегоа. За денес ова играв:
G.Dragic 17.5+
L.Aldridge 23.5+
(3.42)
M.Carter-Williams 16.5+
P.Gasol 18.5+
(3.42)

Цело време си ја мислам Хрватска т1+ 33.5 и на крај сега гледам не сум ја пишал на ливчето .. ги имам ливадиве наши + ама џабе ... вчера една топка не фати борко кога ги имав со хендикеп денес почна да брани .

atlanta i charlotte za vecer 1shto mislite?
Шарлот се значително ослабени со неиграњето на Џеферсон и Кемба, a Минесота не знаат одбрана да играат и им е 3та во 4 дена, 4та по ред на гости така да и заморот игра улога. Неизвесна утакмица според мене.

Ја пишам Словенија и нормално Катар глата му ја дупи на Словенија и покрај водството од 10-7 кое го имаа сепак успеаа за едно полувреме 18 гола да примат од Катар:facepalm:

кире ќе почекаме малку повеќе да даде над 7.5
Словенија со Катар весела утакмица гледам, ќе има пцуење после така ми личи

Ај јас не забележав голот што го даде Кире од преку 9 метри на 6-7 кога водевме зошто не се призна?

Словенците ако напнат може да ги стигнат,ама според мене има шанса Х да заврши.

кире ќе почекаме малку повеќе да даде над 7.5
Словенија со Катар весела утакмица гледам, ќе има пцуење после така ми личи

Ај јас не забележав голот што го даде Кире од преку 9 метри на 6-7 кога водевме зошто не се призна?
Веројатно за да не фатиме :yid:

Голот не беше признат ради пробивање од Столе.

Не се зaлетувaјте њптен мнoгу сo Алжирците, сетo тoa се oдлични индивидуaлци, мoжеби нaјдoбри вo Африкa, aли премнoгу се дриблери и себични. Акo ги вклoпaт сo јaкa тренерскa рaкa, мислaм декa немa дa имa прoблем.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

дупка белорусија,словенија,а и нашиве сакаат да ги следат изгледа.............[DOUBLEPOST=1421689965][/DOUBLEPOST]Нанси Т1 2+ дојава дирек од Франција ;)

Последно уредено:
Нешто тенис типови ??? Иначе утре од сабајле Ирак 1 1.25 или 1-1 1.70 во спортлајф Палестинциве се мизерии а Ирак добро се држеа против Јапонија која можам да кажам 95 % ќе биде шампион .

Кавси ги играм вечер 1.
И над 198,5 коша(плејин)

Е сеа се мислам со Хјуит 1 , Вавринка под 28,5 гејма.

Мемфис исто ми мирише на 1.

лаганица 10че квотиче

Милер - Пуста 1 1.45
Вава -28.5 гејмој 1.9
Радванска да демолише над 6.5 1.9
Мугуруза да разбија над 5.5 1.9

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom