Македонија - Босна и Херцеговина 19.01. (25-22)

• Креатор на темата Креатор на темата Sungerot Bob
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши мечот Македонија - Босна и Херцеговина?

• Вкупно гласачи
    138
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе не треба да имаме уште еден гол плус, мислам дека голот на Кире од 9 метри не го броеа. Нели имавме 8 мин период без гол и после Кире шутираше од 9 метри даде гол и не го броеа. Или јас нешто сум пропуштил некој фаул од нашиве? :confused:

Македонија - со играч повеќе нема кога минус не сме биле у тие две минути

Абе не треба да имаме уште еден гол плус, мислам дека голот на Кире од 9 метри не го броеа. Нели имавме 8 мин период без гол и после Кире шутираше од 9 метри даде гол и не го броеа. Или јас нешто сум пропуштил некој фаул од нашиве? :confused:

Прочитај ја предходната страна, Стоилов пробивање направил.

И дефинитивно на Кире не му оди, не знам што чека Обрван и не го одмори малце, не е сакат Вугринец да го ебам...
Два гола ни даваат со играч помалку :icon_mrgr::цицки:

Претходната страна истото го прашав, не се броел голот на Кире, Стоилов фаул направил. И јас не го приметив тоа..

Очекувано иде утакмицава. Знаат балканскиве екипи како против нас. Мислам дека полесно би ни идело сега против Шпанија или Данска него ли против Босна.

Добро ќе биде да тепаме (а и очекувам да тепаме) па после со Храватите немаме ни некој огромен императив за победа па можеби и би направиле нешто.

Добро е..може и многу..мноооогу подобро од ова ама 2-3 гола разлика за мене е во ред...

Уште не ми е јасно како може на секое првенство, Георгиевски да го пишуваат дека има 22 години :pos::pos::pos:
Алоооо, дечкото 28 години ќе полни за месец дена, они уште 22 го пишуваат :busi:
Да се лажат скаути :D

Сфатете дека ако не сака Кире, нема да излези од игра, макар и промаршил уште 5 со ред...
Ги добиваме ајде мирно само.

Сега е моментот Обрван да покаже муда и да го седне Кире на клупа, и Кире да го прифати тоа без пекмезење.

Во нападот од 15 минута натаму ни се случи враќање на онаа стара Македонија, безидејна, со напади кои траат бесконечно, тоа не смее да се повтори, крилана ги употребувавме само при заден случај никад со намера.

И судииве се класични Литванци, да им ја ебе Владо Илиевски мајката. Судат ко да го судат нивниот најдобар спорт, кошарката, ни досудија 3 пати фаул во напад при минимален контакт. Аман со ова делегирање судии од земји кај што не се игра ракомет.

да не беше кире торко 11 минута ке беше 11-1 .....кога сме со играч помалку шутират после 8 сек ...не се научи и не се научи

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom