Македонија - Босна и Херцеговина 19.01. (25-22)

• Креатор на темата Креатор на темата Sungerot Bob
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши мечот Македонија - Босна и Херцеговина?

• Вкупно гласачи
    138
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Најслабо полувреме на Кире у кариера негова.(n)
Борко мисли бе ти малце со тоа лејката, 2 напади ни пресекуваат, прекини секоја жива топка што ќе ја фатиш да ја фрлаш напред.:boksix:

Оној па горе ми збори Кире ја наместил, ``не дај Боже`` да закачи 13 гола сеа у второ полувреме ќе неможеш оргазмите да му ги смириш. Апелирал до институции. :pos:

Зошто е ваква сликата? да ти ебам гнасите ... неможе човек салам да изгледа еден ракомет.
Инаку очекувано одат работите, добра одбрана играат босанците, Кире делува отсечено .. незнам зошто не го стави Вугринец.
Добро е што и Мојсо проработе и им забоде 2 гола..
Е сега имаме проблеми со одбраната, Јоновски има 2 исклучувања, Никола Маркоски добро игра засега но ќе видиме во продолжението.. ајде со среќа :D

Уште не ми е јасно како може на секое првенство, Георгиевски да го пишуваат дека има 22 години :pos::pos::pos:
Алоооо, дечкото 28 години ќе полни за месец дена, они уште 22 го пишуваат :busi:
Нигеријска школа за рачунање години :D

Пробивање имаше од Стоилов кога го даде Кире голот затоа не го бројат.

Оној па горе ми збори Кире ја наместил, ``не дај Боже`` да закачи 13 гола сеа у второ полувреме ќе неможеш оргазмите да му ги смириш. Апелирај до институции.
This (y)

Abe Kire da izleze i posle,"Treba da se cukneme site v glava koj sum i sto sum" po portalite.Sedite madro.:backa:

Можевме да водиме сеа и 4-5 разлика, да беа покоцентрирани кога босанците имаа играч мање.

Подобро да не ни иде сега со Босна него ли во нокаут фаза против друга екипа..

Еве Катар води против Словенија...хмм..ако бидеме втори...мене ептен заебан противник би ми биле Словенцие ако ни се паднат..ептен.. :/

Најслабо полувреме на Кире у кариера негова.(n)
Борко мисли бе ти малце со тоа лејката, 2 напади ни пресекуваат, прекини секоја жива топка што ќе ја фатиш да ја фрлаш напред.:boksix:

Оној па горе ми збори Кире ја наместил, ``не дај Боже`` да закачи 13 гола сеа у второ полувреме ќе неможеш оргазмите да му ги смириш. Апелирај до институции. :pos:

Така ми изгледа де пошо коефициентите се на негова страна. И ја ќе свршувам веруј зошто и јас сакам да победат. Сфаќаш? :) Пресреќен сум да игра како со Тунис. Чоекот сере прво полувреме, не од што незнае како треба. Тоа е мое мислење, тебе ли треба да те прашам за да пишам?
Ти пиши си твое, но мене не ме коментирај јас не играм. :)

Дечки, не е до Кире или Вугринец, ни до прва ни до втора постава и завчера и денес се виде дека сеуште немаме менталитет да го сомелеме противникот. Баш кога треба да го отвориш скроз и да го победиш мечот уште у 25 минута, ние се кочиме ко мрежа на ВИП (затоа е спонзор). Ни фали фајнл тач, со други зборови. :)

Таман почнавме добро и си викам уште на старт ќе ги столчиме, правиме грешки и во напад и во одбрана и дозволуваме да ни направат серија 5 -0. Киро се глеа дека не му е денот денес, да се надеваме дека само полуврмето не му е. Она второто исклучување на Јоноски, не ми се верува таква судиска одлука на некое Светско првенство, смешки. Се на крај со играч повеќе даваме 1 а примаме 2 гола. Подобро и во случај на играч повеќе да играме иста одбрана отколку вака да ни се пробие некој и да остане сам на 6 метри како и што се случи сега. Ајде без нервоза смирено и наши се. Да не брзаме без потреба.

Нормално дека ќе го остави Кире да игра, најдобар и најискусен играч што го имаме, сеа јебига дека не му оди шутот, ама барем шири игра и дава асистенции.

Она што дојде со обрван тоа се контранападите. Имаме крила бонбони (што би рекла една политичката). Никогаш не сум верувал дека ова ќе го кажам но факт е дека Кире беше слабата карика во првото полувреме. Башка што некако е нервозен. Не верувам дека може да му се повтори волку лошо полувреме. На крај можам да кажам дека ракометарите не разгалија до толку што и кога водиме мрчиме.

Во одбрана сме КАМЕН. Велко и Јоновски како прв пат заедно да играат, не се ни 50% од тоа што беа во србија.90% од акциите на Бих одат преку пикер.
Треба да добиеме ама со ваква одбрана и 1/8 ќе биде тешко да поминеме а во 1/4 нема што да бараме.

Нормално дека ќе го остави Кире да игра, најдобар и најискусен играч што го имаме, сеа јебига дека не му оди шутот, ама барем шири игра и дава асистенции.
Асистенциите му се класа.

Ќе проработи и шутот у второ полувреме ич не се сечирајте:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom