Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
za nas li naviva ovojКолку е попален овој..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
za nas li naviva ovojКолку е попален овој..
Ги има сите 3 емисии, еве ти линк од каналот .
Dark horse е фаворит од сенка, некој што очекуваме да приреди изненадување.Какво му значи това на ирланѓанецо? -->My dark horses to go very far at Qatar!Ај транслејт некој! Ми нема логика Моите мистериозни луѓе ќе одат стигнат далеку во Катар?
![]()
Какво му значи това на ирланѓанецо? -->My dark horses to go very far at Qatar!Ај транслејт некој! Ми нема логика Моите мистериозни луѓе ќе одат стигнат далеку во Катар?
![]()
Какво му значи това на ирланѓанецо? -->My dark horses to go very far at Qatar!Ај транслејт некој! Ми нема логика Моите мистериозни луѓе ќе одат стигнат далеку во Катар?
![]()
така го имам учено по инглиш буразеру. Али очигледно не била целосна дефиницијата.од кај го извади ова
Dark horses - фаворити од сенка
така го имам учено по инглиш буразеру. Али очигледно не била целосна дефиницијата.
dark horse
A mysterious or shy person who unexpectedly turns out to be the best at something.
Еве ти дефиниција од Кембриџ речник. Фактички и двете се точни, само овде е како што кажавте американската верзија на идиомов - фаворит од сенка.
1.dark horse noun [C usually singular] (SECRET) › UK
a person who keeps their interests and ideas secret, especially someone who has a surprising ability or skill:
Anna's such a dark horse - I had no idea she'd published a novel.
2. dark horse noun [C usually singular] (WINNER) › US
a horse or a politician who wins a race or competition although no one expected them tо.
Имаш бе тема за текмава со Босна и таму сите пишаа дека е поништен ради пробивање од Столе.Абе шо се случи со голот на Киро од 9м?! Признат или не? На графика не го чекираат,а нашиве коментатори го спомнуваат ... Ептен чуден момент.