СП 2015 Катар - Група Б (CRO, BIH, MKD, AUT, TUN, IRN)

• Креатор на темата Креатор на темата Tomasino
  • Време на започнување Време на започнување

Кои четири репрезентации ќе ја поминат групата?

• Вкупно гласачи
    226
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе дечки веќе 2 утакмици изигравме а нигде не видов некој да постира линк од анализите на Цревото ....

Ако е возможно Белорусија или евентуално Бразил. Ако не, иако е домаќин поарно Катар отколку Словенија.

Treba po moznost da gi izbegame slovencite. Ne oti se podobri tuku oti ima sansi da vlezeme vo niv vo gadna zavrsnica kako vo 2012 kade nie gi pobedivme za peto mesto i gi otkazavme od OI vo London. Da ne si igrame so sudbinata pa da ni vratat.

Абе дечки веќе 2 утакмици изигравме а нигде не видов некој да постира линк од анализите на Цревото ....
Во право е за Велко и Јоно во одбраната ама дека направил Обрван многу измени тоа му е чист промашај.
Ангелов е во форма добро бранеше во Вардар и нормално требат да добиет шанса.Прибак одличен ,Недановски одличен ,значи само Филип потфрлил,да победевме со 8 разлика ке речеа сите секој чест Ивица.
Немат лесни противници и сите ги анализираат противниците.[DOUBLEPOST=1421575740][/DOUBLEPOST]Не гледам причина да бидеме незадоволни кога имаме постигнато најмногу голови досега.

Последно уредено:

Колку сакаат МТВ нека вложуваат пари али емисијава ми е светлоосни години понапред од таа на МТВ.Вакви постручни анализи им фалат на МТВ.Штета што само локално се прикажува ова.

Многу убаво објаснето тоа што сите го гледаме а за кое сме пишувале и порано. Нападот ни е одличен но одбраната е дупка. Ацо Јоновски и Велче Марковски после милион изиграни утакмици заедно уште делуват како прв пат да им е да играт заедно, паѓаат на лесни финти, не координирани меѓу себе, без никаква спортска интелигенција и чуство, башка што се спори и згора на се можат да играт само во одбрана. Одамна сум на мислење дека за нив треба да се бара алтернатива. Една од нив е Никола Марковски.

Гледав синојка статистика, и ми падна една статиска во очи, ние сме први и тоа доста убедливо на листата за асистенции. Нашиве имаат дури 44 асистенции, најблсику ни е од тие што изиграа две кола репрезнетации Словенија со 7 помалку т.е 37 асистенции вкупоно, другите се далеку позади нас.

Многу убаво објаснето тоа што сите го гледаме а за кое сме пишувале и порано. Нападот ни е одличен но одбраната е дупка. Ацо Јоновски и Велче Марковски после милион изиграни утакмици заедно уште делуват како прв пат да им е да играт заедно, паѓаат на лесни финти, не координирани меѓу себе, без никаква спортска интелигенција и чуство, башка што се спори и згора на се можат да играт само во одбрана. Одамна сум на мислење дека за нив треба да се бара алтернатива. Една од нив е Никола Марковски.

Toa i Obrvan go imase spomnato. Ako slabata tocka prano bese deka nemavme igraci za vo dva pravci sega so Nikola Makrkoski i Nedanovski kade kade ja podobrivme taa situacija. Glaven problem i togas i denes za zal se Aco Jonoski i Velko Markoski ili potocno kazano nivnata koordinacija. Za mene e absolutno nesvatlivo kako moze eden Odbranben par kako sto se ovie koj igrat tolku godini zaedno duri i vo ist klub se da bidat tolku nesinhornizirani. Stevche perfektno ja ima objasneto dupkata vo nasata odbrana koja se otvara tadi niv i kako tie gi dobivat 2min. Kolku pati imavme poigruvanje od protivnikot na piker koj ostana sam pred Ristovski/Angelov. Toa Ekipa kako Iran go ima uspeano 2pati da ne sborime da dojde nekoja pokvalitetna koja ne ima analizirano ke ne unisti na toj nacin. Seriozno e i treba da se resi odmah dali so Nikola Markoski ili na drug nacin toa treba Obrvan da go znae.

pazite sto pise sportmedia:

Со Тунис добивме поголем ќотек, но со Иран имаше повеќе исклучување, на тој меч судиите имаа чуден критериум, тотално различен од Лигата на шампионите“, истакна Маркоски.

Тој и Јоноски се вистински пример за воиграност и за тоа како треба да функционира една одбрана. Човек да се замисли дури како ли се договараат и се усогласуваат во тие клучни моменти.

Многу години играме заедно и се познаваме. Зависи до ситуација. Некогаш се договараме однапред, но некогаш ситуацијата бара веднаш да се договориш, во самиот момент“, дополни Велко.

Dobro e sto barem Obrvan znae deka go jadea dosta pati so taa voigranost.

Гледав синојка статистика, и ми падна една статиска во очи, ние сме први и тоа доста убедливо на листата за асистенции. Нашиве имаат дури 44 асистенции, најблсику ни е од тие што изиграа две кола репрезнетации Словенија со 7 помалку т.е 37 асистенции вкупоно, другите се далеку позади нас.

Кај најде статистика брат кажувај оти ова катарциве се умрени, на сајтот официјален нема ништо ни па на beIn

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom