Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 септември 2007
Мислења
8.238
Поени од реакции
8.341
Титулата нека ни ја дадат уште сега

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.260
Поени од реакции
18.474
Чекам да се избаци сеа Стефан Кобе Брајант и да каже дека Кошчелни е тапа дефанзивец, ама обично ги фаќа утакмиците каде цел тим е срање и примаме голови кои нималку не се негова вина.
А вие ги фаќате натпреварите каде што Арсенал ќе го издоминира противникот, обично некој помал тим или кога ќе му се погоди добар ден како што веројатно бил денес. Кошелни е несигурен и неконстантен дефанзивец и вие многу добро го знаете тоа.

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.377
Поени од реакции
5.582
Нема сомнеж ама кога и да видам некој тип од тебе увек испадне обратно

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.745
Поени од реакции
12.836
(n)
Подобри не сме биле никогаш последниве 6-7 сезони. Изгледа ти некој друг Арсенал гледаш
Одлични бевме во одбрана + Кок и Казорла...другиот дел од офанзивата беше тапа

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
А вие ги фаќате натпреварите каде што Арсенал ќе го издоминира противникот, обично некој помал тим или кога ќе му се погоди добар ден како што веројатно бил денес. Кошелни е несигурен и неконстантен дефанзивец и вие многу добро го знаете тоа.
koga igral Koscielni Arsenal pobeduval 70% a gubel 30% Arsenal i te kako e posiguren vo odbranata koga igra Koscielni nazad

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Секој дефанзивец може да има момент на несигурност на грешки, таква е судбината на дефанзивците, но Косиелни е далеку од несигурен и неконстантен, баш ние знаеме кога игра он и кога не игра каква е одбраната.

Еве Компани, има репутација за еден од најдобрите дефанзивци, денеска беше еден од кривците за поразот на Сити, имал и некои други големи грешки кои ги имам запамтено на други утакмици, ама не го прави лош дефанзивец.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom