Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.906
Поени од реакции
11.247
Да. Исто T1 ми е подобар од T2 што е непопуларно мислење. Нема добри ефекти, направен е со помал буџет и многу импровизации ама приказната, ликовите... закон. Вториот си рока поштено од секој аспект, права акција, адреналин... да не зборам многу ќе треба и нив да ги репризирам... :)
Многу помрачна варијанта беа првите два, па и во самиот тон на камерата се познава, како некоја deep blue нијанса да даваа, третиот даваше некој светол накај весел тон, башка што бајаги на мајтап ја затераа со некои сцени. Нема везе скроз различни филмови се, залудно е да се споредува и анализира.
Јас па како што сум читал повеќе тројката го сметаат за промашување него ли четворката...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.114
Многу помрачна варијанта беа првите два, па и во самиот тон на камерата се познава, како некоја deep blue нијанса да даваа, третиот даваше некој светол накај весел тон, башка што бајаги на мајтап ја затераа со некои сцени. Нема везе скроз различни филмови се, залудно е да се споредува и анализира.
Јас па како што сум читал повеќе тројката го сметаат за промашување него ли четворката...
Trojkata se golta, cetvorkata e zlodelo. :)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Дечкото се бара уште млад што има врска се развива ќе изгледа уште стотици филмови ќе исчита уште толку рецензи ќе разменува мислења ќе чита што лепел 9ки ако сака нека лепи и постери у детска кур да не те боли

Оценката е индвидуална работа филмот е генерална дискусија...
Кога ќе го фати делот на конечно филмско созревање и коа ќе се чита себеси ќе видиме каква ќе му биде реакцијата
Ако го направи ова значи успеал ако не значи уште е заглавен на почетокот (од приложеното има гледано доста култни кој за разлика на негови години некој незнаел ни пола од тоа од филмови фаќа убав правец како тоа он ќе го искажува виденото останува од него и како што кажав спектарот на зборови кој го поседува)

Иако и ја сум го правел истото ама тоа е на фрндли форум бејз ;)
Не мора да филозофираш толку, научи го малиот да разбира и заебанции. :coffee:

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.906
Поени од реакции
11.247
Trojkata se golta, cetvorkata e zlodelo. :)
Во непопуларните имаше пишано дека Терминатор и без гувернерот ти е добар, ако добро се сеќавам :D
Иначе да, тројката и за мене е подобар него ли Salvation :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.114
Во непопуларните имаше пишано дека Терминатор и без гувернерот ти е добар, ако добро се сеќавам :D
Иначе да, тројката и за мене е подобар него ли Salvation :)
Pa gi sporeduvavme kako se vo odnos na kecot i dvojkata. Vo odnos na minatite tri e ocaj, a kako standalone mi e ok... da ne go nosese samo imeto.. :)

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.724
Поени од реакции
12.741
Аууу, ај ако најде некој добра снимка одма ПП за Конан. Филмов последен пат пред 10-15 години го глеав.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Whiplash ... Крв, солзи и пот.
Мора изгледа да го поминеш тоа за да успееш на било кое поле. Всушност пораката од филмот е она што и највеќе ми се допадна. Мотивирачки филм.
Од мене има 8ца.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.004
Поени од реакции
42.722
Не си ги разбрал.
Што да разберам?:) Терминатор репрограмиран од отпорот пратен во минатото да го спаси Џон Конор од лошите терминатори кои исто се пратени од иднината да го убијат него и мајка му. Ги разбирам совршено.

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Хахахаха тотално погрешно си го разбрал. :confused:

Kajgana Shop

На врв Bottom