Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Видал и Огбона ја пропуштаат Верона во следното коло од Серие А во недела.Видал ради настинка, а Огбона ради синоќешната повреда.
Переира се очекува да стартува на местото на Артуро позади напаѓачите.

JuventusNewsMK @JuveNMKD · 6s6 seconds ago
Вчера на Италијанските ТВ канали од страна на 'Cruva' прокркужи веста дека #Salah е понуден на Јуве.

JuventusNewsMK @JuveNMKD · 2m2 minutes ago
#Sportmediaset од извори во Англија дознава дека Јуве пратил понуда до Сити за Јоветич, 2.5 милиони за позајмица и 21.5 милиони во Јуни.

JuventusNewsMK @JuveNMKD · 2m3 minutes ago
#Vidal е хоспитализиран од страна да медицинскиот персонал на Јуве, причина е грипот со кој се бори веќе 2 дена.

JuventusNewsMK @JuveNMKD · 2h2 hours ago
#sportmediaset јавува дека Јувентус притиска за #pazzini

JuventusNewsMK @JuveNMKD · 2h2 hours ago
Според #Tuttosport Освалдо би можел повторно да се пресели во #Juve на позајмица слична на онаа од минатата година.

Не ми се верува дека ќе го трупаат тимот со играчи како Освалдо,Пацини или Салах. Ако може Марота да донесе играчи кои ќе направат разлика добро, ако не нека му дадат шанси на младинците а не да носат вакви пропалици.

JuventusNewsMK ‏@JuveNMKD now
Агентот на #Montoya изјави дека неговиот клиент и покрај последните настапи во првиот тим сеуште сака да ја напушти #Barcelona.

Се чекало само да биди избран новиот спортски директор.

Затоа Освалдо му се пуштил на Икарди, може му спискал - Само ако дадеше гол... :D

Последно уредено:
Se e ok, ama ovoj NETO ne razbiram sto ni treba?

Citav deka demek kako zamena na Buffon :tapp:, ovoj poslab i od Rubinho e cc :kuracc:

Go imame Leali pozajmen vo Cesena, imame solidna zamena za Buffon momentalno Storari, bash ne mi e jasno kako se fatile za ovoj Neto :facepalm:

So Vidal sto igra kako trekuartista, ima edno mesto vo sredina, i zatoa go vrakjat Sturaro, a i ne e losh :D

p.s. slika od 2000god. Juventus-Verona 2:1

10551098_549241428512825_592353906973583266_n.jpg

Se e ok, ama ovoj NETO ne razbiram sto ni treba?

Citav deka demek kako zamena na Buffon :tapp:, ovoj poslab i od Rubinho e cc :kuracc:

Go imame Leali pozajmen vo Cesena, imame solidna zamena za Buffon momentalno Storari, bash ne mi e jasno kako se fatile za ovoj Neto :facepalm:

So Vidal sto igra kako trekuartista, ima edno mesto vo sredina, i zatoa go vrakjat Sturaro, a i ne e losh :D

p.s. slika od 2000god. Juventus-Verona 2:1

10551098_549241428512825_592353906973583266_n.jpg
Леали во чезена има подпросечни партии

Леали во чезена има подпросечни партии
Со онакви соиграчи во Чезена и далеку поискусни голмани би имале просечни партии.
Добар е момакот со оглед дека ова му е прва сезона у Сериа А ,фино брани a и фати досега 2-3 пенала мислам .

Со онакви соиграчи во Чезена и далеку поискусни голмани би имале просечни партии.
Добар е момакот со оглед дека ова му е прва сезона у Сериа А ,фино брани a и фати досега 2-3 пенала мислам .
Не знам го нема она на пример што го има Перин барем го нема покажано во Серија А досега.

Стураро би бил одлично засилување, брз играч со добра техника, одличен во дефанзива, со одличен шут

Не знам го нема она на пример што го има Перин барем го нема покажано во Серија А досега.

Стураро би бил одлично засилување, брз играч со добра техника, одличен во дефанзива, со одличен шут
Перин брани веќе трета сезона стандардно.Има време и за Леали да го оствари потенцијалот.

Стураро одлично бо дошол за у ротација, играч од средина со добри дефанзивни карактеристики.Супер минутажа има досега у Џенова сезонава а и стандарден првотимец е и во младинската репрезентација.Наводно веќе сме започнале разговори со Џенова за негово враќање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom