E
Epsilon
Гостин
Како слободен играч си замина, брад.Да ама Јунајтед не зема играчи што ги продал![]()
Како слободен играч си замина, брад.Да ама Јунајтед не зема играчи што ги продал![]()
Мојс и овај никој шо не го сака ги потопија шпанските гиганти. Доволно е мислам.Torres vo Premier League poslednive sezoni trci, trci gol, vrakanje vo Spanija, bam bam. #slabaliga
*clicks sign out*
go vide Torres ?дојава ми беше![]()
Добро не биди буквалист ме сфати ваљдаКако слободен играч си замина, брад.
Уствари, Јунајтед има таква историја. Марк Хјуз, играл во Јунајтед во перидот 80-та до 86-та, потоа преминал во Барселона, за во 1988 да се врати во Јунајтед за тогашен клупски рекорд од 1.8 милиони фунти.Засега, Јунајтед нема историја со продавање на играч, па купување на истиот по тродупла цена.
Челси има.
Од други причини заминал Хјуз.Уствари, Јунајтед има таква историја. Марк Хјуз, играл во Јунајтед во перидот 80-та до 86-та, потоа преминал во Барселона, за во 1988 да се врати во Јунајтед за тогашен клупски рекорд од 1.8 милиони фунти.
http://en.wikipedia.org/wiki/Mark_Hughes
И за јануари да го прогласиме одма требаgo vide Torres ?
Ми се свиѓа што си упорен да најдеш сличен случај.Уствари, Јунајтед има таква историја. Марк Хјуз, играл во Јунајтед во перидот 80-та до 86-та, потоа преминал во Барселона, за во 1988 да се врати во Јунајтед за тогашен клупски рекорд од 1.8 милиони фунти.
http://en.wikipedia.org/wiki/Mark_Hughes
Џабе го држеа у подрум, педерот не сакаше да потпише нов договор.Добро не биди буквалист ме сфати ваљда
Иначе уште полошо е слободен ништо не земале за таков играч...
И ене го, лижи од плукнатото или со други зборови сака да се врати во Јунајтед.
Абе ај, за 200.000 фунти цигани ли ќе се правеме, не заебавај...Ми се свиѓа што си упорен да најдеш сличен случај.
Јунајтед го продал Хјуз за 2 милиони фунти ради фактот што сите Англиски екипи не смееле да играат Европски Купови.
Го купил назад за 1.8 милиони фунти.
Челси го даде Матиќ како гратис за договорот со Давид Луиз.
Го купија после за 25 милиони фунти.
Али, први сте табела, па ви чуе за фактот што никој во клубот не го видел потенцијалот на дечкото.![]()