Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
real madrid-atletiko madrid = real prv dava gol (1,50)
maccabi t.a.-barcelona = T1>77,5 (1.90) koeficienti od SportLife

SO SREKA

Idemooo bre 2 singl :D

Hokej:

Brynas - Lulea 1 (2.35 koff)
uplata:1000

Brynas - Lulea - + (4.5)
uplata: 1200

Srekno na site :)
eee97b0d3bd70233247f9dcb3ee6149b.jpg
ќе те пратам со типот...........

Katar - Brazil - H2 (-3.5) 1.90 koff

Katar-Brazil 50.5 under - (1.90) :)

Brazil nema da izgubi so pojke od 4 gola, ne gledam zosto se tolku poceneti ,i katar ne e sjajna ekipa i ne gledam zosto da ne H2. [DOUBLEPOST=1421334500][/DOUBLEPOST]
ќе те пратам со типот...........
Ova e moj rizik staj si, 1x za posigurno dobar koff imas i taka. jas odam na rizik napraviv ovie 4 dena ubavi pari pa zatoa i se opustam :)

Последно уредено:
Katar - Brazil - H2 (-3.5) 1.90 koff
ke ja svrzam so uste edna kosarka na 600 uplata posle ke vidam koja ke e taa :)

Brazil nema da izgubi so pojke od 4 gola, ne gledam zosto se tolku poceneti ,i katar ne e sjajna ekipa i ne gledam zosto da ne H2.[DOUBLEPOST=1421334500][/DOUBLEPOST]
Ova e moj rizik staj si, 1x za posigurno dobar koff imas i taka. jas odam na rizik napraviv ovie 4 dena ubavi pari pa zatoa i se opustam :)
ма не ми е нешто сигурно , еднаш треба да се прекине серијата........ставив DNB 1

Во Бетсити стаиле граница за Кире Лазаров 7.5,мислам дека ќе ја надмине.

На толку утакмици вие во глупите ракомети се запнавте..Бразил младите со Чиле подобро ќе ја изиграм 1.40 коефициент наместо глупиот ракомет Катар...плус и за утре има добри утакмици од Евролигата каде Фенербахче,Панатинајкос и Зведа би требало да победат
Утре Шпанија и Франција, заокружи и поспрдај се са кладионицама.

Valero Rivera mi se cini deka im e trener.Ako e taka,takticki podgotveni se v kraj..

Markovic bi trebalo da e glaven igrac.

Утрешните утакмици се многу добро наместени и хендикепи и све тешко е да се извади добар тип али јас ке ги пробам
Македонија -51,5
Шведска 1
и уште една ке најдам само треба малце поке да разгледам

Некој имаше пишано за прво место во група кај ракометиве...кај има такви игри ?

P.S Сингл ја играм Брег на слонова коска 2& Т2 денес и мислам дека е најсигурна, колку што прочитав шведска со б тим денес е. 2.25

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom