Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Tampa - Edmonton 1 5+ ( 1.80 ) Razlikata vo kvalitet e ogromna pomegju ovie dva tima , Tampa go ima eden od najsilnite sostavi vo NHL , Edmonton ubedlivo posledni i najslaba ekipa vo ligata . A moze da se izigra i bez kombinacija : 1 ( 1.55 ) / > 4.5 ( 1.45 ) ...
Filadelfija - Vankuver > 4.5 ( 1.50 )
Slovan - Sochi < 6.5 ( 1.30 )
Assat - Saipa < 5.5 ( 1.35 ) ....

Коефициентот секаде иде нагоре за Тампа, удолу за Едмонтон. Трик некој е?

Алба да им ебам племето нацистичко, прво го изиграа солдино, во второ абе топкине од раце им паѓаа, ќубриња смрдливи, после партијата со Барса на домашен терен викам ај нема да изгубат многу разлика и ги стаив H1 :mad:

Алба да им ебам племето нацистичко, прво го изиграа солдино, во второ абе топкине од раце им паѓаа, ќубриња смрдливи, после партијата со Барса на домашен терен викам ај нема да изгубат многу разлика и ги стаив H1 :mad:
Се гледа и по резултатот, прва и втора четвртина скоро изедначени, трета четвртина 9 разлика за Реал и последна четвртина 7 разлика за Реал, во второ полувреме ја напраја разликата

Knight dosega 10 poeni
Vkupno 93

Se moli knight da dade uste min 9, a drugite gjupci da merat poarno za da padnat 199 kosevi

Barselona skapanici da umreteee
Не се праам паметен или нешто слично, ама Макаби откако знам за себе важи за домаќинска екипа. Многу жежок терен е Тел Авив и многу ретко губи Макаби на домашен терен. Појака е Барса факт е тоа, ама домашниот терен, публиката, притисокот..., си го направија своето. Да не се усереше Барса на почеток на 4/4 ќе победеа.

За утре Панатинаикос ако нема повредени е чист 1, Жалгирис се тешка бедотија, особено на гостински терен.

да не е Шарич овие Катар ќе пропаднат.. А и ништо посебно не изигра Катар, не се јаки како што тука ги правите...

за Бразил да ги тепаат доволно е, никој не ги направи којзнае што или први фаворити ама за денес да тепаат некој пишуваше 2ка па да му се укаже требаше :D

за Бразил да ги тепаат доволно е, никој не ги направи којзнае што или први фаворити ама за денес да тепаат некој пишуваше 2ка па да му се укаже требаше :D
види Шарич ја направи денес разликата, пак тесно беше таму накај 50та минута стигнаа 22-21 мислам Бразил и после Шарич пак стапи на сцена како во првиот дел..

Мелцер, Алертова, Аутом, Дарсис.
Тенк ју вери мач :D ако не ти е тешко дај и нешто со над 1,75 коеф за систем 2 од 3 ми требаат (ако невлезат мисли му ја :icon_mrgr:)

Тенк ју вери мач :D ако не ти е тешко дај и нешто со над 1,75 коеф за систем 2 од 3 ми требаат (ако невлезат мисли му ја :icon_mrgr:)
Ја брат мислам овој Милот дека ќе го тепа Одесник кој е тешка превара од играч и тежок местач. 2 квота мислам дека е, ама не сум 100% сигурен ме мрзи допуна да отварам. Милот лани влезе у главен ждреб на АО и добро изигра против Мареј. Му одговара овој бетон и затоа има солидни резултати.

види Шарич ја направи денес разликата, пак тесно беше таму накај 50та минута стигнаа 22-21 мислам Бразил и после Шарич пак стапи на сцена како во првиот дел..

знам ја гледав цела но тоа е некој ја стави куќата поназад ќе среди сега ВЦ од Катар :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom